tirsdag 26. mai 2015

Fibo trespo tykkelse

Framsiden er dekket av et høytrykkslaminat med tykkelse på mm, mens baksiden er. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Trebaserte plater skal ha minimum mm. Bygg et kvalitetsbad med veggpanel fra Fibo.


Materiale, Tosidig høytrykkslaminat med kjerne av vannfast kryssfiner.

Det er bare påkrevd i våtsone med sokkel list på Fobo- trespo , men en. Med denne løsningen vil jo hele tykkelsen av fibo -plata ligge utenfor . Husk alltid og les produsentens. Fugestrengen skal være ca.


Platene måler standard 15×centimeter med tykkelse 2-centimeter. Avrundet over- og underkant to langsider, med radius 6mm. Legato er et stilrent alternativ til badet eller andre rom som krever vanntette løsninger.

Hullene i veggplaten skal være mellom Ø. Tekniske godkjennelser finner man på . Fibo Trespo Baderomspanel). Bruksområde: Ba vaskerom og kjøkken. Overflatebehandling: Høytrykkslaminat Fargenavn: Hvit høyglans. Fås i utførelsene sort granitt, hvit eller mørkt tremønster. FIBO TRESPO LAMINAT BENKEPLATE.


Navn, Veggpanel Cracked Cement 11x580x6mm stk. Det er vanlig å si at kravet til Sd-verdi for dampsperra i vanlige boliger minst skal være meter (ekvivalent luftlagtykkelse ). Egenskap Krav Prøvemetode Lengde ± mm Bredde ± mm NS-EN Tykkelse ± 4 . Jeg fikk limt laminat på en kryssfinerplate i ønsket tykkelse. Tar du kontakt med fibo - trespo kan du kjøpe respatex belegget de bruker til . Maks materialtykkelse 2mm.


Vanskelig å få rett tykkelse på EP på veggen får du også. Du trenger de ikke litex plater under fibo trespo , de kan moteres rett på stendene. Med kun 3mm i tykkelse er de ideelle for oppussing.

Du kan raskt og enkelt installere panelene selv, lim opp panelene, så har du et nytt kjøkken iløpet av en. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg