torsdag 14. mai 2015

Hey'di ildfast mørtel

Heydi Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder,. Dette Sikkerhetsdatablad er utarbeidet i Eco Publisher (EcoOnline). Sementbasert tørrmørtel med høy. Hey ` di ildfast mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder,.


Vanlig tilslag (sand) tåler ikke temperaturer . I tillegg anbefales det at du ikke stormfyrer veldig . Jeg har tettet gammelt hull i icopalpipe, og satt inn nytt røykrør der jeg har brukt ildfast mørtel. Hvor lenge må jeg vente før jeg kan male? HEYDI ILDFAST MØRTEL KG ESKE.


Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Antall: Legg i handlekurv. Lim og leire er en tørrmørtel på basis av ildfast sement som benyttes til muring av ildfast stein. Det opprinnelige produktspekter omfattet primært. Tørrmørtel på basis av ildfast.


Ildfast mørtel kg heydi tørrmørtel til innmuring av røykrør Ildfast mørtel. Her var det ingen vedovn fra før og vi monterte en flott Jøtul F3på søylefot. Adda Ildfast Mørtel er en spesialmørtler til reparasjon, støp og innfestning! Den kan brukes som tørrmørtel til innmuring av røykrør - pussing av brannmur - muring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg