mandag 11. mai 2015

Karaffel med lokk

KitchenTime har et bredt utbud av karafler av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra. Grand Cru Lokk til medium ovnsfast form. Praktisk karaffel i plast både til hjemme eller når du skal ut på tur.


Eva Solo, karaffel 1l steel blue woven. ROSENDAHL VANNKARAFFEL SORT LOKK 9L Denne funksjonelle vannkaraffelen er designet av Pihl Bredahl, og er med sitt raffinerte design et .

Det elegante og stilfulle designet gjør at karaffelen passer på all. Med det smarte lokket og båndet i silikon får karaffelen en moderne look samtidig som det blir . FÅ EN MASSE INSPIRASJON OG. FÅ ET OVERBLIKK OVER SORTIMENTET. Pris: 1kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.


Med kaldt og friskt vann i kjøleskapet til enhver tid blir det lettere å få i seg nok vann. Rosendahls karaffel er sporty i uttrykket og de nedfelte rillene gir den et . Rosendahls nye karaffel kan stå i kjøleskapsdøren og lukkes tett med et fleksibelt lokk.

Både karaffelen og lokket kan vaskes i vanlig oppvaskmaskin. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Amber karaffel med lokk fra Broste Copenhagen er et honningfarget produkt, et produkt som setter gullkant på borddekkingen.


Bottle karaffel fra Menu er en praktisk flaskeformet karaffel som passer rett inn i kjøleskapsdøren. Denne varianten har lokk i rustfritt stål, du får den også med . Kjøp Minima Flaske med lokk , klar, 1cl fra Holmegaard. God gaveide til enhver anledning. Vi har nå karaffel med lokk fra Finn. Moderne karaffel og to glass fra MENU - smart og lekent design!


Merke: HADELAND GLASSVERK. Moderne serier med horisontale og vertikale frostet stripper. Gummilokk til å trekke over tuten på karaffelen. Funksjonell og stilig karaffel inkludert lokk holder fristelsene smakfulle enda lenger.


KJ-samlingen inkluderer interiør både hjemme og ute - riktig produkt til . Karaffel med lokk håndtak liter. Se beste pris på Aida Harvey karaffel Klar.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg