fredag 22. mai 2015

Trykknapper til båtkalesje

Trykknapper med verktøy - Nickel Plated. Leveres med engangsverktøy. Kjære båtfolk, Nå har jeg i mange uker prøvd å få byttet noen trykknapper på min kalesje , og sliter litt. Har kjøpt et lite tulle-sett for å bytte disse . Feste trykknapp til glassfiber innlegg 15.


Hvor kjøpe tang for montering av trykknapper på.

Flere resultater fra baatplassen. Er på lager i samt i andre varehus. Finn ventil til presenningen og trykknapper. STANS FOR TRYKKNAPP , 96kr.


En skitten kalesje på en ellers velstelt båt ser ikke bra ut. Se også etter at kalesjebeslag, festeknapper eller trykknapper er skrudd godt fast til båten. Vask og impregnering kalesje - kr.


Kalesje beslag rustfri aisi 316. Du bør bruke silikon på glidelåser, trykknapper og hengsler og låser på luker i .

Bytte av vindu på kalesje - fra kr. Smør trykknapper og glidelåser med silikonbasert olje i begynnelsen av båtsesongen for å sikre at. Impregneringsmiddel skal bare brukes på tørr båtkalesje. Rustfri, Benevnelse, Pakning stk, Bilde. Som en produsent av båtkalesjer i år har vi maler for diverse båter.


Omtrekking av båtseter og puter. Reparasjon, vask og impregnering av båtkalesjer. Erstatning av båt-vinduer, glidere, trykknapper.


Håndlaget innstikk av skum . Det finnes andre rundt Mjøsa som kan hjelpe deg med ny kalesje. Tenax trykknapp med skrue og mutter. Tentax trykknapper med dobbel skruebase.


En liten metallbøyle kan være forskjellen på en lettmontert kalesje og brukne. Ved å utstyre en ellers ganske så tradisjonell trykknapp med en . Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg