onsdag 20. mai 2015

Skuddsikkert vindu

Med systemplattformen AWS BR (bullet resistance) er det mulig å oppnå innbruddssikkerhet inntil klasse WK (RC4) og skuddsikkerhet inntil klasse FB 4. Hammerglass Ballistisk Beskyttelse . Ekstra sikkerhetsbehov i fasader, tak, dører og vinduer løses etter kundens spesifikasjon. Særlig i næringsbygg finnes det områder som krever skuddsikkerhet. Nå har jeg bare peiling på vinduer som blir brukt på verditransportbiler, men det.


Vi prosjekterer, leverer og monterer dører, porter, vinduer og gitter i metall.

Våre spesialfelt er produkter for sikring mot brann, innbrud trykklaster, gass, . Politiet har derfor i løpet av natten sendt i spesialtrenede eksperter som undersøker eiendommen og den avdøde for mulige spor etter kjemiske, . Glass er vanligvis et skjørt materiale, så hvordan gjør man det skuddsikkert ? Vindu i kraniet skal forbedre kreftbehandling. Kjernen i vårt sortiment består av vinduer , dører, fasader og vinterhager. Som systemleverandør leverer vi komplette og brukervennlige løsninger.


Et vindu er en lysåpning i veggen eller taket på en bygning, bil, PC eller andre objekter. Tilbehør for skyteanlegg Skuddsikre vinduer og dører. Skuddsikkert glass eller laminert glass brukes spesielt i enkelte biler.

Permanent metalldetektor og skuddsikre vinduer skal sikre politikerne på Stortinget. Utsikten var upåklagelig, men var skjemmet av etunderlig, metallaktig lys. Det varet enveis, skuddsikkert vindu. Samtidig slo de på vinduet med slegge, øks og rambukk. Alt for å mørne glassruten.


Til slutt falt det skuddsikre vinduet ut, som ett stort og . Et svensk sikkerhetsselskap har kunngjort levering av skuddsikkert glass til en verdi av seks millioner kroner til en privatskole i Stockholm. I dette vinduet skal du finne tabell adj. Prinsipper for oppbygging av en skuddsikker vegg: a. Får splintsikre vinduer og sperrer for kjøretøy.


Med skuddsikre systemer fra Schüco kan det bygges skuddhemmende vinduer , dører og fasader som i design ikke skiller seg fra vanlige systemer. Det ble til en liten notis i avisen, kløktig plassert sammen med salgsannonser for lommeskytevåpen og skuddsikre vinduer til bilen. Rekordbestilling på skuddsikkert glass.


Et elektrisk styrt vindu kan skille baksetepassasjerene fra sjåføren mens mørke gardiner på siderutene og bakruta . Ranerne tok seg trolig inn i bygningen ved å skyte og slå ut et skuddsikkert vindu i bakgården. Ranet ble utført med militær presisjon. Vi monterer trykksikre vinduer og dører, disse leveres i ulike klasser etter. Vi leverer også skuddsikre glass og vegger i ulike klasser, både .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg