torsdag 11. februar 2016

Avfukter med slange

Kapasiteten er rikelig til campingvogner, spikertelt, bobiler, fritidsbåter, ba mindre krypkjellere, konteinere og . Man kopler til slange for drensvannet, men likevel kommer vannet i . Les hvorfor og kjøp den her. Meaco luftavfukter er Best i test! Vil du lede vannet direkte til et sluk så følger det med meter slange til dette.


Avfukteren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet og ekstern.

Det er ofte her du ser de største forskjellene blant avfuktere til. Det er også mulig å koble den direkte til et avløp ved hjelp av slangen. En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft.


Ifølge den svenske Energimyndigheten kan en . Ved kontinuerlig bruk er det lurt å legge en slange fra avfukteren til et . Med en luftavfukter får du hjelp til å holde luftfuktigheten på riktig nivå. I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren reduserer risikoen for fukt- og råteskader og gir et. Sandstrøm avfukter SDH20L13E - Denne avfukteren fra Sandstrøm har en.

Det kan likevel være andre forhold om bør påvirke valget av avfukter. Den komplette luftavfukter - ny strømbesparende utgave! Kopler du til en slange for drenering til sluk trenger den ikke å tømmes. Den kan også kobles mot sluk, med drenerings slange. Få en ny kjeller med avfukter ! Muliget for drenering til sluk, Ja, Slange er ekstrasutstyr.


CDT avfukteren kan utstyres med en tank med pumpe og slange som settes inn i stedet for vannbeholderen. Pumpen pumper vannet til avløp, og man slipper å . Indikator for full vannbeholder. Kan tilkobles direkte til avløp med ekstra slange.


Hvorfor Wood´s luftavfukter ? Ikke bare har vi i Norden en . Med avfukteren Fenja følger det dessuten med en slange for kontinuerlig avrenning. Fenja avfukter og renser luften på en effektiv måte ved hjelp av et forfilter . F-DRY adsorpsjonsavfuktere . Flere avfuktere fungerer også i kuldegrader, og vil kunne ta ut fuktighet fra luften selv når det er frost. Dette vannet kan da fryse og blokkere slangen.


Velg en avfukter hvor det er mulig å koble til ekstern slange for kontinuerlig drenering.

Den innebygde beholderen blir raskt full, og da kobler avfukteren ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg