tirsdag 16. februar 2016

Restauranter haugesund

Beste restauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Haugesund , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Glutenfrie restauranter i. Europa › Norge › Vestlandet › Rogaland › Haugesund Bufret Beste middagsrestauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av. Beste romantiske restauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Haugesund , og søk etter pris, beliggenhet og mer på . Dette er bare noe av de arrangementene Haugesund kan by på.


Smedasundet finner du en koselig og intim Egon- restaurant.

Her ser du en oversikt over restaurantene som vi har i Haugesund for øyeblikket. Restaurantene er rangert etter hvor mye innhold de har, samt hvor mange . Some images are still being loade please cancel the print . Med en fristende og variert meny med innslag av lokale mat tradisjoner, sjømat og kjøttretter er Naustet Spiseri et fortrukket restaurant valg i Haugesund. Inventum Gruppen driver en rekke restauranter og utesteder i Haugesund. Vi leverer også totalpakker til eventer og catering.


Vi har over års erfaring og lever . Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter.

Spis deg mett i vår restaurant med nøye tilberedte retter eller besøk vår bar for å slappe av en stund. På morningen legger vi vekt på at vår frokostbuffet skal gi . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I Haugesund holder Lothes koken med gode smaker, imponerende kontroll. India Gate – indisk mat i Haugesund.


Vi presenterer det ypperste og mest spennende fra det indiske kjøkken. Restaurantgruppen Kråkereiret driver restauranter og spisesteder i Haugesund og Lervik på Stord. Jusmin Thai Restaurant AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Nyt vår velsmakende frokost eller prøv den varierte kveldsbuffeten med både kalde og varme retter, i restauranten på Radisson Blu Hotel, Haugesund. Sushi restaurant med alle rettigheter.


Kvalitet sunn og ren mat ,. Velkommen til Oxe Burger, tidligere kjent som Skeie Gård Oxe Burger. Vi driver gård på Skeie, Avaldsnes. Kjøttet du spiser er derfra og melka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg