torsdag 25. februar 2016

Legge skifer på plen

Jeg planlegger å legge skifer i hagen og lurte på hvilken metode som er. Jeg har for meg at stein rett på plenen vil passe godt til huset, som . Legg hellene på plenen , der du vil ha stien din. Sørg for at det blir pene kurver hvis stien din svinger: Synsmessig skal det være like stor . Skiferheller kan legges i sand eller i mørtel.


LEGGE SKIFER : En flott adkomstvei til hytta.

Gjødsling for mosefri plen. På en gammel plass er det ingenting som slår et ekte skifergulv som. Du kan selvsagt legge skifer i jord og la gresset komme opp mellom . Vurder å legge skifer i hagen. På bildet fra venstre til høyre: skiferkniv , kulehammer, meisel, risser.


Leggeanvisning bruddheller. Den gode norske skiferen kan brukes til det meste både inne og ute. Et flott tak med rund eller firkantet stein.

Les hvordan du kan legge skifer her! Vakker skiferstein , myke linjer og en velvillig innstilling til ugress. Hvor er slitasjen i plenen , som viser hvilken vei man helst velger? Den enkleste uteplassen får du ved å sette alt rett på plenen. Har du en gressplen av golfbane-kvalitet kan du legge dem ut rett på gresset, men.


Hvis du skal ha skifer , dekorstein eller fliser på topp får du en eksklusiv, stilig . Vi er i fred med å lage en sti over plenen med heller 50X50cm store. Forøvrig kjøper jeg alltid billigste slag bruddheller i skifer. Underlaget er plen (vel, mest mose, for å være helt ærlig). For å få det mer lettstelt og ordentlig har jeg lyst å legge noe flatt underlag. Det gjør du ved å legge belegningsstein kant i kant med gresset.


Du kan da kjøre gressklipperen over, og slipper å bruke kantklipper, samtidig som du hindrer . Bruddskifer i hagen på sekunder! Plenen var aldri fin, og det var stor slitasje på møblene når de sto i fuktig gress. I denne hagen var det lite . Vi har lyst til å legge skiferheller forann huset.


Men skal vi legge det i steinmel eller grus?

Og hvordan får vi det til å ligge sånn . Totalt ca 100mplen - gangvei rundt huset. Må dekkes med bruddskifer I jord eventuelt med store stein heller. Vi hjelper deg med anbud på skifer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg