torsdag 11. februar 2016

Rema kundeavis uke 16

Kampanjevarer og kundeavis. Priser gjelder produkter som er avbildet. Få UKENS MIDDAGSFAVORITTER fra meg – hver uke ! Gode og sunne middager som er enkle å lage – og så unner vi oss litt ekstra godt til helgen.


Bla gjennom aktuelle kundeaviser med tilbud nå! TILBUD OG TILBUD : Extra kjører denne uken tilbud på Grandiosa.

LAVERE PRIS: Extra kutter prisen på pizza med tretti prosent i uke 16. Vi er her for deg, og vil gjerne høre dine innspill om hvordan vi kan bli enda bedre. De siste ukene har kundene begynt å vende tilbake, og kjeden tror de har funnet . I forrige uke skrev Aftenposten at Rema bryter med sin egen strategi om så å. Til sammenligning hadde Kiwi en markedsandel på prosent i . Kundeavis Oslo gjelder i perioden 16.


Hver uke kan du sjekke ut kundeavisen til SPAR for å få med deg alle de. For å få en kundeavis som er tilpasset ditt område skriver du inn .

Mack sikret lokal leverandøravtale med Rema. Antall medarbeidere i utsalgssteder per 31. Danmark har en estimert mar- kedsandel på 1prosent.


Byggetida er beregnet til uker , noe som betyr at den nye butikken skal . En enkeltplate med Kvikklunsj koster fortsatt kroner. Også andre lokale butikker og forretninger melder om . Bli med på vår allsidige håndballskole. Her bryter Rema loven så det holder, midt i pinsen.


Joker-butikker til NorgesGruppen i Bærum som hadde annonsert tidligere i uken med at de skulle holde åpen. Ingen andre pusher mer smågodt enn Rema -sjef Ole Robert Reitan. Rema har solgt smågodt for 3millioner kroner så langt i år, ut uke 40. Blir ektepar: Hilde Undlien og Odd Reitan gifter seg i Nidarosdomen lørdag 16. Han er overrasket hvordan de har klart å snu Rema de siste fire ukene.


Da han gjestet næringskonferansen i Skaun under Vinterkulturuka i forrige uke , . En Grandiosa koster nå bare kroner. En konkurrent hadde for 2- tilbud på Grandiosa denne uken , og da senket Kiwi enhetsprisen til samme nivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg