fredag 26. februar 2016

Dårlig trykk varmtvann

Sliter litt med dårlig trykk på varmt vann i huset. Har rengjort filter i alle . Status nå er at vi har varmtvann i hele huset, men at trykket i dusjen fortsatt er noe redusert i forhold til da vi flyttet hit. Jeg håper det holder seg . Har du like dårlig trykk på kaldtvann og varmtvann ?

Da sliter du med dårlig vanntrykk. Er det bare varmtvannet som er borte? Det gode er at det er en del du kan fikse opp i selv, uten . Plutselig kommer det ikke lenger varmtvann i springen i leiligheten min.


Dårlig trykk i dusjen, kan huseier forandret den tro? Når vi nå har koblet den til igjen, fyllt den med vann osv, er det ikke trykk på det varme vannet. Regner med at det tar en liten stund før en får .

Sist sesong opplevde jeg dårlig varmtvannstrykk i hele båten. Kaldtvannet fungerer bra men trykket i det varme . Dette vil bli utbedret i morgen. Trykket inne i boligen din skal imidlertid ikke være mer enn fire-fem bar.


Dersom hele nabolaget har dårlig trykk , kan det være på tide å . Tar det lang tid å fylle et glass vann? Det skyldes dårlig vanntrykk i boligen din og kan skyldes tett filter i reduksjonsventilen. Eldre varmtvannsberedere trekker mer strøm enn nye - og du kan spare opptil prosent på å bytte til en ny modell. I snitt går prosent av . Med lavt trykk i varmtvannet blir derfor vannet så varmt som mulig i. En varmtvannsbereder er et apparat konstruert for å berede og eventuelt lagre. Berederen er også utstyrt med en sikkerhetsventil som slipper ut trykk om dette . Deretter er trykket dårlig.


I det man skrur opp varmtvann er trykket veldig bra, . Varmtvann går bra, det virker som om kaldtvann er problemet. Flere beboere har i det siste meldt om problemer med varmtvann og trykk.

Har dårlig korttidshukommelse, men det har vel vært ett problem det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg