tirsdag 16. februar 2016

Lenseplugg til båt

Lenseplugg Messing Med Firkanthode. ATTWOOD Attwood lenseplugg. Modellene i syrefast stål har sikkerhetssnor. Godkjent for installasjon i båt.


Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din.

Jeg har en god og gammel With 4med gjennomgående lensehull bak der hvor bensintanken står. Mangler lenseplugg , det innvendige . Montere lenseplugg i dobbelt skrog? Flere resultater fra baatplassen. Modell, Materiale, Diameter, Utskjæring, Hullåpning.


Spor, Rustfritt stål, mm, mm, mm. Springer båten lekk er det om å gjøre å ha de nødvendige.

Utvendig diameter mm Innvendig diameter mm Bygger mm Med sikringssnøre. Dyvika sitter som standard i. Skruvpropp i vit plast för att tömma båten på vatten. Inklusive skruv, packning och.


En båt er ikke klar til bruk før sikkerhetsutstyret er ombord. Husk å ta med blant annet dregg,. Sjekk lensepumpe og lenseplugg. Ha med deg tetningsmiddel for. Magnhild Haalke: Allis sønn 57.


Mothake hindrer pluggen å falle ut. Leveres komplett med gjennomføring og plugg. Askeladdens kvalitetskrav gir deg fordeler enten du skal kjøpe ny båt og motor, eller ha reservedeler og service.


Mål utskjæring: 2mmØ flens: mm. Instruks ved bruk av båt : 1. Meaco DD8L er den ideelle avfukter til båt. Toftene er fylt med skum som gjør båten tilnærmet synkefri dersom den blir fylt med vann.

Båtene leveres med åregafler og lenseplugg. Vi kjøpte inn lenseplugger i plast og boret et passelig hull i hver kasse og. De må males innvendig med en vinylprimer for båt. Lär dig de fem viktigaste. Buster Boats, er Europas største designer og produsent av aluminiumsbåter.


ZAR mini AIR er den ideelle oppblåsbare båt for folk som ser etter en trygg og liten sammenleggbar båt. Den er svært enkel å montere og stues enkelt bort. Springen i hver ende er målt til cirka ti centimeter når båten ligger på et flatt underlag. Det viktigste er når du kommer til båten , er å sette inn lensepluggen i kummen bakerst ved motoren (liten gummiplugg) Denne tar du ut når du ikke skal bruke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg