fredag 12. februar 2016

Lappesaker gummibåt

Når uhellet er ute er det godt å vite at man kan få tak i lappesaker til gummi og pvc båter. Dette lappesettet passer for båter laget av PVC. Lappesaker for gummibåt av PVC.


Settet inneholder: Lim, sandpapir og lappesaker i diverse størrelser. Det skal ganske mye til før det går hull på en pongtong og vanligvis trenger man aldri å lappe en båt i hele dens levetid.

Men, erfaring viser at av noen tusen . Gjør det selv: Slik reparerer du gummibåten Lapp, lim og Aceton. Det er hva du trenger for å reparere et hull i en PVC- gummibåt. Her får du Reparasjonssett til gummibåter til kun 14NOK med dager FULL. SUN og diverse PVC gummibåter , vannsportutstyr mm. Maritim Båtutstyr kjøper store volumer av gummibåter.


Dette gir deg som kunde fordeler ved at vi kan tilby konkurransedyktige priser. Vår gummibåt er laget etter.

Minstemann har en rimelig gummibåt i vår snekke som nå dessverre har fått seg et lite hull. Spørsmålet er hvor man får tak på enkle og rimelige . Jeg kjøpte en år gammel Silver Marine gummibåt (PVC) i fjor, men vi slet med at den. Har lappesaker tilhørende båten og kjøpt 2-kompone. Praktisk reparasjonssett som kan brukes for å reparere mindre hull i lineren. Fungerer godt til reparasjoner både under vann og på tørre overflater over vann.


Aquasure og tettemiddel til lekkasje eller hull i gummibåt - vi har lapp, duk tettemiddel og lim til PVC og neopren hypalon - gummijolle og rafting. Tett container med en tube PVC lim (ml.) og PVC-duk (x cm.). Kjekt å ha på lur når uhellet er ute og du må lappe jolla.


Finnes i fargene hvit, grå, sort, . Noen som har peiling,hvordan på best mulig måte tette hull i gummi båter? Har prøvd med vanlig lappesaker tiltenkt sykkler, men får det ikke til . Lurte på kor eg får kjøpt pvc duk og komponent lim i literspann til min zodiac gummibåt MKH Har kjøpt ett sånt lappesett på båtbutikken . For de fleste er Zodiac synonymt med gummibåt og RIB i god kvalitet. Med hvite eller grå lappesaker. Snap daviter, D-ringer, beslag til de fleste typer gummibåter i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg