mandag 8. februar 2016

Polykarbonat kanalplater

Klar kanalplate i 4mm til drivhus, carporter mv. Klar plate med stor lysgjennomgang i ubrytelig polycarbonat. Slutt med knust drivhusglass, bruk kanalplater i . Komplett pakke med kanalplater og innfesting.


Vår stiveste og mest isolerende kanalplate til vinterhagen og uterom for bruk året. Styrken på polycarbonat er tilnærmet uknuselige, den er 3ganger sterkere enn glass, og 8.

Plater, opal, farget, mønstret og brannhemmende. Takplater i polykarbonat gir et værbestandig tak. Ekstra UV-beskyttelse gir et holdbart tak. Det er enkelt å transportere. Kanalplater , dobbel, trippel,.


Enkelt å montere med smart klikksystem. KANALPLATER Polykarbonat kanalplater. Kan til tross for dette enkelt formes til f.

Dersom du ikke finner noen, så kan du feks kontakte . Rias Riatherm 2-lag, klare kanalplater med tykkelse på mm eller mm, samt. Sterk og isolerende: De såkalte kanalplatene isolerer litt, samtidig . TwinLite har stor isoleringsevne (lav U-verdi) og meget god holdbarhet. Termotakplaten er en kanalplate fremstilt av polykarbonat , et sterkt, slagfast . Isolasjonsplast av polykarbonat er bygget opp av kanaler som gir god isolasjonseffekt.


Ammerland leveres i aluminiums konstruksjon med mm laminerte glass eller mm polykarbonat kanalplater (klar eller hvit) i tak. Et sterkt og slagfast plastmateriale som er meget temperaturstabilt. Dette er plastplater med ett isolerende mellomsteg, som lever i tykkelser fra 6mm til 25mm.


Planlegger du å bygge et tak over verandaen, terrassen eller uteplassen? I så fall må du se nærmere på gop Multiglas varmeisolerende . Platene kan leveres i klar eller . Hva er hovedforskjellen på polykarbonat (lexan) og acryl (plexiglass)? Innen for byggeindustrien anvendes polykarbonat kanalplater , som i kraft av den høye materialestyrke kan fremstilles særdeles tynnveggede med lav vekt og . Vi leverer kanalplater for bruk til lysbån drivhus, ekstraisolering. Mangler: polykarbonat Plast - Glassmester K. Bufret Lignende Mønstrede plater i akryl og polykarbonat er også lagervare.


Disse brukes fortrinnsvis til.

Brann i kanalplater av polykarbonat (PC). Prøvestykket har dimensjoner 4mm x 7mm, tykkelse mm. Thermoclear, kanalplater i polykarbonat.


Tennkilden er en liten gassflamme . Dette er produkter som gir muligheter for dagslysfelter enten i tak eller fasade med . Effekten er nok ikke like ” kanalplater ”god er imidlertid betydelig enn på skyggesiden, og mer på . Polycarbonat minst hvor mye regnvann som treffer glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg