torsdag 18. februar 2016

Søppelbøtte bad

Vi har alt JYSK til badet. Stort utvalg av håndklær, dusjforheng og badekåper til gode priser. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Skap eleganse på badet med ekte designperler fra Vipps lekre baderomsserie. En stødig og elegant såpedispenser til servanten, en romslig skittenstøyskurv .

Nyoppusset eller ikke – detaljene kan forandre hele badet og det er ikke. Ting du ikke kan kaste i toalettet, kaster du i søppelbøtta. Våre lekre avfallsbøtter passer også fint på . Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker, . Men vi har også dekorative duftlys, kurver og håndklær som setter prikken over i- en på ditt bad – enten du har gamle eller nye baderomsmøbler.


Birillo søppelbøtte fra Alessi, designet av Piero Lissoni.

En dekorativ søppelbøtte produsert i PMMA plast. Vipp er lekre designprodukter til kjøkken og bad. Søppelbøtten har et enkelt og . Marie spør ektemannen om hjelp til å innrede salongen me blant annet en praktisk søppelbøtte.


Sort pedalbøtte fra House doctor som rommer liter. Fri frakt ved bestilling til butikk. Bytt hvor som helst, når som helst! Hvit søppelbøtte fra IKEA, ikke åpnet , 3l. Ny pris 99kr Selges for 50.


Hvor vanlig er det å innrede bad og kjøkken med VIPP hos den jevne . Hos MAXBO finner du blant annet søppelbøtte og kildesorterer. Hjem Kjøkken, bad og garderobe Rengjøring og husholdning Avfallsbøtter og -beholdere. Forskjellig tilbehør til ditt bad. Her finner du litt forskjellig tilbehør som kan være med på å pynte opp badet ditt.


Pedalbøtte designet av Norm for Menu. Du fester enkelt vanlige bæreposer rundt den innerste bøtten, som også lett kan taes ut og rengjøres.

KitchenTime selger billige og praktiske søppelbøtter fra kjente varemerker! Toalettbøttene fås i flere forskjellige farger og passer helt sikkert til ditt bad. Våres eksklusive toalett søppelbøtte hører til seriene Mono.


Skap et friskt og innbydende bad med enkle midler. Hos Rusta finner du flere praktiske småmøbler til badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg