mandag 22. februar 2016

Gravd over fiberkabel

Hus, hage og oppussing: Torsdag gravde en graver over fiberkabelen inn til huset. Han skulle gjøre en liten jobb for å gjøre plen om . Graving av Fiber-rør minimum 30cm? Fiberstyktur hva vet dere om fiberstrekning? Hvem står økonomisk ansvarlig ved uforutsett hendelse ved. En fiberkabel på Langemyr, som ble gravd over onsdag, lammer transportbedriften Schenker.


I over ett døgn har de vært uten telefon og . Røret med fiberkabelen må graves ned innen én måned etter installasjon hvis det er. Vi anbefaler at du lager en skisse over hvor røret er lagt på eiendommen. Står du med spaden i ene hånden, og fiberkabelen i den andre – klar til å grave i vei for endelig å få Altibox i hus?


I denne filmen får du hjelpen . Det er noen spørsmål som stilles oftere enn andre i forbindelse med graving i bakken. Bestilling av påvisning gjøres via samme skjema som for gravemelding. Mange av fiberkablene er gravd ned privat av huseier, og er ikke alltid registrert . Her får du hjelp til hvordan du graver ned fiberkabelen fra tomtegrensen til grunnmuren. Store deler av Glåmdalsdistriktet er uten TV, telefon, bredbånd og mobildekning tirsdag kveld. Feilen skyldes at en fiberkabel er blitt gravd over.


Det har ført til at 4Altibox-kunder har vært uten fibertjenester . I røret skal det blåses inn en fiber kabel. Rør med en diameter opp til 1millimeter trenger ikke å graves dypere. I tillegg til å grave opp naboens kloakkledning og fiberkabel , skal han også ha ødelagt en trapp.


Politiet etterforsker nå saken og vurderer om . Siden i ett-tiden i ettermiddag har kjøpesenteret Kha vært uten en tilfredsstillende bankløsning. Det fordi en fiberkabel har blitt gravd over. Fra denne vil det gå en innendørs fiberkabel til en innendørs fiberboks. Gravde over fiberkabel på Revetal. REVETAL: Revetal og omegn var uten nett og telefon i seks og en halv time i dag.


Borettslaget driver med arbeid og det ble gravd over en kabel. Per Arild Meling i Telenor bekrefter at det har blitt gravd over en fiberkabel. I disse tilfellene vil Canal Digital sine avtalevilkår forutsette at du utfører graving over egen tomt. Eidsiva bredbånd vil føre fiberkabelen helt frem til din bolig.


Skal du grave fibergrøft på egen eiendom selv, er det en del ting du bør merke deg. Ifølge Telenor - som eier denne fiberkabelen - er dette en stor og viktig forbindelse som nå er gravd over. Kunder over et stort område er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg