fredag 18. mars 2016

Karmskruer montering

Den gjør det enklere og raskere for håndverkere å montere dører og vinduer uten at karmen fliser opp eller sprekker, sier markedssjef Silje . For montering av dører og vinduer, der du ønsker muligheten til å etterjustere. Forbor karmen med mm hull rett igjennom. Ved montering i trestender:.


Hvis du skal bruke Adjufix karmhylse, skal disse monteres nå.

Begynner å bli år siden sist jeg monterte ytterdør. Hva er det som gjelder mhp innfesting for tiden? Hylsen gjør at karmen kan . Materialet som er benyttet i veggen hvor døren skal festes i, bestemmer hva slags.


Først fest med karmskruer på den siden hvor hengslene er. ESSVE har et bredt sortiment av karminnfestning i ulike materialer. For at karm monteringen skal bli.

Karmen festes i de øverste hjørner med karmskruer , og så monteres rammen så. Etter ferdig montering stappes vinduet med isoleringsmateriale fra utsiden. I dag tilbyr vi ulike typer karmsystemer – montering med karmskrue og montering med karmhylse. FrameFast kan bestilles ferdigmontert i karmen på alle . Hvert system omfatter innovative verktøy og . Bredt sortiment av kvalitetsinnfestning til bygg og industri fra Arvid Nilsson. For innfesting av vindus- og dørkarmer.


Herdet, elforsinket utførelse for montering i trebjelker. Tbits medfølger i 100-pk. Spissede lekter for diagonal.


I dette kjellerrommet skal det monteres en dør, men dørhullet passer ikke til. Karmen skal festes med karmskruer , så det bores tre hull i begge . Eventuell skade SKAL fotograferes før montering. Velger du KARMSKRUER , kan du lett justere karmen sidelengs, du må bore hull i . Dører innfestes etter samme prinsipp som vinduer.

Forberedelser og montering av nytt vindu. Losholten må være solid montert og mest mulig i vater. Når vinduet skal festes, er det lurt å bruke karmskruer. Låser karmen så man slipper kiler. Ved behov må det brukes karmskruer.


KLARING Toppkarmen må ikke belstes. Det må ikke brukes kiler mellom overkarm og drager. Karmskrue er ikke egnet til å justere i ettertid.


Vi går etter hvert over til vinduer med 14mm gjennomborrede monteringshull, tilpasset for montering med karmhylse (vi anbefaler Adjufix) eller karmskrue med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg