torsdag 31. mars 2016

Eiendomsregisteret

I dag ble eiendomsregisteret lagt ut åpent på nett. Her får du enkel tilgang til oppdatert eiendomsinformasjon. Hvis du lurer på hvem som er registrert som eier, hvilke heftelser som er tinglyst på en eiendom, eller hvor eiendomsgrensene er tegnet inn i matrikkelkartet, kan.


Areal som oppgis i SeEiendom beregnes på grunnlag av registrert informasjon om eiendomsgrenser i matrikkelen. Det kan være feil eller mangler i . Eller leter du etter hjemmelshaver, adresser, bygninger eller koordinater?

Eiendomsregisteret gir deg all informasjon om norsk eiendom, samlet på ett sted. Norges offisielle register for eiendommer, bygninger og adresser kalles matrikkelen. Det er en nasjonal base for eiendomsdata, bygninger og adresse.


Gjennom portalen Ambita Infoland kan du få tilgang til all tinglyst informasjon fra . Ved eiendomsregisteret møter du en såkalt registrator, en offentlig funksjonær som også er jurist. Registratorens oppgave er å sjekke at alle . Du kan lese mer om registeret på . I tillegg kommer alle endringer i eierforhold som følge av skifteoppgjør, .

All tilgang til eiendomsregisteret er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg. Bruk Proff Forvalt som din portal til eiendomsregisteret og få alle gebyrer samlet . EiendoGårds- og bruksnummer, areal, eiendomsgrenser med mer. Tjenesten håndteres av Kartverket. Plan- og bygningsavdelingen.


EDR inneholder opplysninger . Den inneholder en oversikt over eiendommer, eiendomsgrenser, adresser og bygninger. Matrikkelen er landets offisielle eiendomsregister. Kommunene er lokal matrikkelmyndighet og har . Statens kartverk er sentral matrikkelmyndighet og er ansvarlig for forvaltning av matrikkelen. En matrikkel (av latin: matricula = register) er et offentlig register over grunneiendommer ( eiendomsregister ). Alle land med et kapitalistisk styresett har et slikt . Hva kan du forvente av kommunen?


Vi jobber derfor kontinuerlig med å rett opp feil og . Se Eiendom - Inneholder informasjon fra den nasjonale basen for . Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen. Nå kan du finne informasjon om alle eiendommer i Norge på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg