onsdag 30. mars 2016

Yamaha påhengsmotor vedlikehold

Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren. Her får du gode tips til viktig og riktig vedlikehold av båtmotor. De største påhengsmotorene er det best å levere til din profesjonelle forhandler eller til et . Jeg kjører ca 30t årlig i saltvann.


Dyrt med 4takts påhengsmotor - Båtforumet.

Hva betaler du for service på din påhengsmotor ? Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Stell og vedlikehold. Påhengeren klarer seg godt nesten uten stell. Men gir du den litt oppmerksomhet, vil den belønne deg rikt.


Det viktigste er å holde salt og . Moderne firetakterne er svært driftssikre om de får riktig vedlikehold. Siden rundt midten av 90-tallet har firetakteren tatt over mange akterspeil i fritidsflåten.

How to service an outboard motor and do an oil change is a quick video on how to. Vedlikehold av små påhengsmotorere kan . Utskifting av drivstoffiltere, zinkanoder, impeller, termostater, etc. Uansett - godt vedlikehold og jevnlig service er nøkkelen til å holde din . Vinter kampanje på Mercury Diesel og Mercruiser . Påhengsmotor - båtutstyr, båter, båtverkste mercury, båt, båtservice,. Vi skaffer og reparerer de fleste typer båtmotorer, både innenbords- og påhengsmotorer. Verdens mest ettertraktede . Vi utfører service, reparasjoner og vedlikehold på motorer, propellanlegg, drev og elektrisk.


Enhver motor trenger service og periodisk vedlikehold. Service på motor 5-HK. Deler og utstyr, reparasjon, service og vinteropplag. Vi er også forhandler av Pioneer-båter.


Vi satser både på private- . Vi har dyktige mekanikere med lang erfaring. SERVICE PÅ 9- HK, KR.

Vi tilbyr reparasjon, service og salg av båtmotorer og båter i Stavanger og Sandnes regionen. Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips. Yamaha - Mercury - El motor Yamaha.


Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. Etter en fantastisk båtsommer går det mot høst og tid for å bestille høstservice og vinteropplag. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen – ta kontakt med oss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg