onsdag 30. mars 2016

Spindel utekran

FMM spindel med krankjegle for vannutkaster (4mm). Utendørskran med typegodkjent tilbakeslagsventil for. Spindel for selvdrenerende utekran , FMM.


Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk. Jeg har en frostfri FM Mattsson utekran , av denne typen her:. Jeg har selv byttet spindel på min utekran ,kostet 450kr hos rørleggeren,ikke noe .

Noen som har noen tips til hvordan en proff frostfri utekran (FM Matsson). Det ligger en spindel inne i kranen som går fra firkanmutteren du . Maks veggtykkelse: 4mm. Leter du etter en utekran ? Alle med samme gode kvalitet og funksjonelle design. Gustavsberg tilbyr flere smarte alternativer.


Bufret Drift og Vedlikehold. For veggtykkelse maks 400.

Bytt spindelen , kan kappes etter korrekt mål, se bilde C:som . Kranoverdelen skrus av utekranen og spindel trekkes ut. Med krankjegle og styring. Ven- tilhuset skal monteres på røret før spindel føres inn utenifra. Rørlegger Pga lekkasje fra utekran (ødelagt spindel ?) fra for hard stenging av vann nå utekran skiftes (evt spindel ). Vann er avstengt og må kobles på. Har en FM Mattson utekran på huset fra 07.


Jeg dro til for hardt en gang og brakk spindelen eller hva det heter. Det er ikke lenger noe trykk i utekranen vår. Har mistanke om at det er spindelen som må byttes.


Alternativt må hele kranen byttes. Bedømmelse for Mora løs nøkkel for vannutkaster Nøkkel. Fast ratt for utekran Garden II. Hvis det er nødvendig å kappe av vannutkasteren, skrur du av kranoverdelen, se (6), og tar ut spindelen.


Ta av kjeglen og skyv inn . Kappes til lengde 4mm for . Hos Bygghjemme finner du et bredt utvalg av produkter som utekran , slangetrommer og slangevogn. Du finner også vannpumper blant utvalget til Bygghjemme, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg