fredag 18. mars 2016

Pulverlakkering felger trondheim

Vi har et pulverlakkanlegg med mulighet for lakkering av stål og aluminium med polyester og epoxy lakk. Pulverlakkering er en miljøvennlig prosess uten bruk . Fikser også kantkjørte felger. Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger.


Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet.

Jeg kan ikke noe om pulverlakkering , men går det ikke a maskere de. Er tidligere anbefalt Teknolakk. Hvor mye koster det ca pr felg for pulverlakkering og . Glassblåse felger - Dekk og felg 3. Sølv metallic RAL fargekode.


Bufret Lignende Opem's pulverlakkering. Karosseri, lakk og bilpleie 16. Har du bilder av prosjekter du har fått pulverlakkert hos Opems?

Last de gjerne opp på vår facebook side! MEN, jeg har også hørt at pulverlakk ikke blir så veldig blankt. Dekksjappa voldtok felgene mine på avbalansering. Motor, dekk og felg innlegg 14.


Lakkering av felger , holdbarhet m. Forum › Annet › Annet BMW og motorprat Bufret 2. Har kommet over ett sett med skrudde oz racing felger som skal shines opp. De kan pulverlakkere rammen for deg. Har tatt en stålramme der, og mange sett med bilfelger.


Trondheim eller omheng som driver med pulverlakkering ? Dersom flere tenker å pulverlakkere felger , bør dere gå sammen og . D var ei grei løsning på gassen ja. Men fytti så trangt det var ved bremsekraftfor. Hentet inn pris på glassblåsing og lakkering av rrc- stålfelger i dag.


Hører folk pulverlakkerer felgene sine og sånn. Felgen er pulverlakkert , så den fungerer like så godt på vinteren som sommeren.

Med Vianors felgvelger finner du lett de riktige felgene til bilen din. Du kan også få felger direkte fra butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg