onsdag 30. mars 2016

Garderobestang takfeste

Klesstang til garderobeinnredningen. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Les om vilkårene i garantiheftet.


Garderobestangen er enkel å montere, bare klikk den på plass . Hvis du ikke vil bore i veggen, eller er så heldig å ha et rommelig klesskap, kan et frittstående klesstativ eller en åpen garderobe bli din beste venn.

En eneste lang garderobestang , den hviler på hylleknektene. Man prøver å henge opp klærne etter farger, da ser det pent og ryddig ut. Kanskje blir du avhengig av noen takfester.


Håper ikke det vil lage problemer for deg! Klær på en 60cm lang stang veier jo litt bare det. Stang til å henge kleshengere på innlegg 9. Flere resultater fra forum.

Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe feste til garderobestang (mm i dm) som kan festes på undersiden av en hylle? Blir nok for langt med to meter, du må nok ha noe takfeste eller. Takfeste med betongplugger (B25). Ovale garderobestenger og garderobe- stangholdere.


Oval garderobestang , eloksert sølv. LED benyttet i garderobestangen her er BILTONONE 900. Så legger du til tilbehør: garderobestenger , skuffer, hyller, skohyller for å passe.


Fixxer garderobestang hvit 1. Med denne holderen for garderobestang kan du montere en garderobestang. Click here to find similar products. Jan Einar og Flytt Fix Avfall anbefales på det sterkeste. Lett å kommunisere me kom til avtalt tid og avtalt pris.


Innredet med hattehylle, skillevegg, garderobestang og kleskrok. Hattehylle med garderobestang og stk ankerkroker. Feste løs stikkontakt i vegg på flis,.

Type: Garderobehylle med garderobestang under. Haugaland Caravan AS - Festebrakett klesstativ til nesehjul - Kan også benyttes til parabolantenne. Det medregnes forsterkninger i himlinger for alt beskrevet takfestet inventar i hele prosjektet. This Pin was discovered by Toril Husby. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


A: Uttrekbar hylle med garderobestang B: Hyller med påmontert frontbøyle C:. Det kreves godt takfeste for å benytte takhengte dører da all vekt henger i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg