torsdag 24. mars 2016

Luftpumpe gummibåt

Mange opplever at den luftpumpen de har ikke klarer å pumpe opp høytrykksbåter og SUP-brett. Stort utvalg pumper og elektriske pumper til luftmadrass. Mycket kraftig elpump som klarar att fylla din iSUP, gummibåt eller kajak med ett maxtryck på 20PSI.


Elektriske pumper brukes til å pumpe opp luftmadrasser, gummibåter og lignende hvor man med en manuell pumpe synes oppgaven er for anstrengende. Luftpumpe Aqua Marina Super Electric 12volt.

Polymarine PVC-duk for reparasjon (Hvit). Badelekepumpe 220v - psi - SMAYDA 200v pumpe. Gummibåt - og SUP- pumpe , bar - SMAYDA. Jeg vurderer derfor å kjøpe meg en 12v pumpe til å overta jobben for . Pumpe til gummibåt innlegg 9. Mangler adapter for å få luft i gummibåt.


Flere resultater fra baatplassen.

Finn ditt barns favoritt i vårt utvalg av fargerike og morsomme gummibåter til barn. Perfekt til SUP brett og gummibåter som skal pumpes ekstra harde. De er konstruert for å unngå skade på både PVC-duken og brukeren. Løsne ventilhet- ten og fest slangen til fotpumpen i ventilen for å pumpe opp gummibåten.


Den absolutt beste gummibåt -pumpen. Med justerbar trykkbryter fra til 8mbar (1psi). Sterk nok til å fylle oppblåsbare . Rask og effektiv dobbeltvirkende pumpe.


Ideell til å pumpe opp luftmadrasser, gummibåter , etc. Quicksilver gummibåter leveres med alt det tilbehør du trenger for å komme på vannet. Du får pumpe , tofter, reparasjonssett, årer eller padleårer, akterspeil . Markedets beste lettgummibåt og en stor selger! Spar lungene - bruk pumpe ! Alle som har stått og prøvd å blåse opp en luftmadrass, gummibåt eller noe.


Komplett sett med kraftig gummibåt , årer og luftpumpe. Båten har separate luftkamre i skroget, for økt sikkerhet.

Egnet til å pumpe opp eller tømme gummibåter , luftmadrasser og lignende. Bestway Airhammer luftpumpe marineblå. Dørken blåses opp ved hjelp av en vanlig pumpe (følger med båten) til den blir hard og stiv. Dette gir en solid og stiv bunn, helt uten bruk av plater eller annet . Oppblåsbar gummibåt - kajakk - SUP padlebrett. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet.


Oppladbar, ca min ladetid. Med forskjellige dysser, som passer til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg