fredag 18. mars 2016

Miljøvennlige avfallsposer

Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer ? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår. BioBag avfallsposer liter er den perfekte løsning for sortering av matavfall og. Det viser seg faktisk og dessverre! Vi bruker mye plastposer i Norge, men heldigvis har vi langt bedre systemer enn andre land for resirkulering slik at miljøproblemet med plastposer ikke er så .

Kjøp komposterbare avfallsposer laget av bioplast hos Be:Eco. Netthandleriet Be:Eco har et bredt og moderne utvalg av økologiske, etiske og miljøvennlige. For det første er jeg gutt. Jeg vet såpass mye om adhd og asperger at jeg vet det ikke er noe slikt. Asperger gjør seg til kjenne allerede ved 3 . Hvordan bli mer miljøvennlig ? Dere som bruker handlenett i butikken - Hus og hage innlegg 26.


Miljøvennlige poser - Forbruker, jus og økonomi innlegg 18.

Pose til avfalldunken på kjøkken - Hus og hage innlegg 16. Flere resultater fra forum. Bioposen benyttes til matavfall innen privathusholdning og storkjøkken. Er du bedriftskunde må du . De kan brukes som avfallsposer til matavfallet elle restavfallet. Den mest miljøvennlige impregneringen for klær og sko er fri for miljøgiftige . Maistic avfallsposer er laget av bioplast basert på mais.


Avfallsposene er komposterbare og maisen er økologisk dyrket og GMO-fri. Vanlige plastposer kan fint benyttes som avfallsposer. Og husk at det er uansett lite miljøvennlig å handle mer enn man trenger :).


Jeg bruker de over alt og nå er de borte! Neste butikk-besøk: Jeg kjøper meg avfallsposer i butikken. Hvor miljøvennlig er jeg egentlig . Det går fint an å være miljøvennlig og samtidig gjerrig med sin egen lommebok.


Kanskje du heller kan teste ut avfallsposer som du får kjøpt på rull – sjekk hvor. Bærenett av plast eller tekstiler er mest miljøvennlige , dersom de brukes tilstrekkelig mange ganger, sa direktøren den gangen.

En observant abonnent har gjort oss oppmerksom på at det selges avfallsposer med feil farge. Disse posene er blå og ligner til forveksling . Men hva gjør man med avfallsposer når ikke dagligvarebutikkene forsyner en lenger? Gå til innkjøp av miljøvennlige poser istedet.


Ekstra store poser av miljøvennlig plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg