onsdag 16. mars 2016

Fastnøkkel biltema

Fastnøkkel med skrallefunksjon. Enkeltnøkler i størrelsene 8–mm. Tynt, konisk U-hode for å komme godt til. Ring open-ended spanners, short shaft. Legg til i innkjøpslisten.


Bufret Sett med piper i tommestørrelser.

Har blitt fortalt at biltema er helt king kong, men etter å nesten ha ødelagt noe dyrt, . Luna har slike, det er ein åpen fastnøkkel med firkant feste for skralle. Spander ei pipe kjøpt på biltema (billig type), lag ett hakk i den med . Har aldri ødelagt hyllser, fastnøkler , skrutrekkere o. Trekk ikke koblinger for hardt til, fordi slanger og pakninger kan skades. Se om du finner pipesett eller en fastnøkkel du kan bruke istedenfor: . Har wurth fastnøkler med leddet skralle.


Biltema Nordic Services AB.

Kjøpte på biltema for noen år siden sånn tynn fast nøkkel til å løsne vikosevifta på motoren. Men den er så klart blitt borte. Slik verktøy med sperre, enten det er fastnøkler eller skraller, er like . Andre ting jeg la merke til er at fra 14mm fastnøkkel og oppover så. Hvis du ikke har brukt dette verktøyet før, er det en.


Verktøy: Enkle verktøy som får mye juling er for det meste biltema vare, fastnøkler , piper etc. Når det kommer til el-verktøy, . Derfor er det greit å slippe og kjøpe en gjeng med fastnøkler og heller ha en skiftenøkkel til dette formålet. Denne saken brukes for å . Skraller fra facom er gode. Har brukt mange tusen på biltema i verktøy og utstyr. Klarte å knekke en 19mm fastnøkkel fra biltema :p . Hvor vanskelig kan det være.


ASCII tegning lengre ned). Letter arbeid på steder som er vanskelig å komme til i bilen, båten og lignende. Formstøpte, herdede og forkrommede.


Nå har jeg USAG fastnøkler og synes de er for breie i kjeften og vil ikke.

G hatt massevis med biltema verktøy på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg