onsdag 23. mars 2016

Betongskruer med plugg

Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Betongskrue gir mest effekt for pengene. Spesialherdet skrue som dras direkte inn i et boret hull, uten plugg. Kjøp skruer, festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online.

Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy. For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker.


Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk. Skrues direkte i et ferdigboret hull uten. De fleste betongskruer på markedet er normalt helgjenget, noe som gjør at svilla ikke. Skruen skrus direkte i et forboret hull, uten plugg.


BETONGSKRUE , FFS 5X102MM.

I kapitlet Viktige punkter ved valg av plugg finner du en rekke nyttige. Pluggen utvider seg i borhullet, når skruen monteres. Ser Biltema har noen galvaniserte betongskruer. Mer informasjon i katalogen nedanfor. De høye kvalitetsstandarder på SFS intec produkter og service er garantert ved de fullt ut integrerte kvalitetskon- troller.


Statistiske prosesskontroller er i bruk i . Velg først skruer som passer til oppgaven og deretter passende plugger. For det meste brukes ekspansjonsplugger til veggmontering. Til boring i klassisk mur . Kan skrus direkte inn i et forborret hull uten anvendelse av plugg. Expandet betongskrue uten hode er en avstandsskrue til montering uten plugg av dør- og vindusrammer m. Essve betongskrue ELZ 10mm 6-kanthode - Se video her!


Sikrer hurtig, enkel og ekspansjonsfri montering uten bruk av plugg. For utendørsbruk anbefales betongskruer med korr. IKEA - FIXA, 260-delers skrue- og pluggsett, Skruene er laget av galvanisert stål som beskytter mot korrosjon. Når det ikke er flere skruer og plugger igjen kan du.


Bufret Kjøp betongskruer som passer til montering i forskjellige materialer hos e- BYGGSTORE. Vi leverer skruer av høy kvalitet fra Fischer.

Skruen er helgjenget med en såkalt hi-low gjenge, som forenkler monteringen. Spikerpluggen kommer ferdig med spiker og plugg. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er utenfor hullet, deretter banker du den inn med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg