tirsdag 12. desember 2017

Håndtak til kommode

Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken, bad eller gang. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss.


Velg visning: Produsent: Black Design (71). Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak , hylleknekter.

Bytt ut skapslukenes eller kommodens håndtak mot en ny knott og du har ett nytt kjøkken eller møbel. Med et håndtak i skinn kan du puste nytt liv i kjøkkenet, den gamle kommoden eller det nymalte skapet. Skinn er et elegant materiale som . Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap, kommoder , skuffer og annet møblement. Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og . HÅNDTAK 32MM ALUM AJACO.


Leter du etter kjøkkenhåndtak?

Drømmekjøkkenet har håndtak og knotter som passer til ditt kjøkken, din stil og dine behov. Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Finn kjøkkeninspirasjon hos . Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. Pynt opp en gammel kommode , skuffer og skap med fine, morsomme og dekorative knotter. Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik.


Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak. Jugend håndtak i stanset messing med nøkkelhull ulakka, 95x mm eller x29mm. Leveres også uten nøkkelhull. Legg til i innkjøpslisten. Bra dekorasjon kunne gemytt til beboere til en lykkeligere person.


Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer. Vi importerer knotter og håndtak til skuffer og . Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Firkantet håndtak med nøkkelhull og metallbeslag i hver skuff.


Kommode med fire langskuffer.

Nye fronter eller håndtak til Ikea-møbelet gjør underverker. Friske opp en Bestå - kommode med nye bein i messing. Håndtak i alle tenkelige utforminger som passer til alle våre kjøkken-, bade- og garderobeskap. Har du et eldre skap som trenger en ansiktsløftning, kan nye . Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Med disse filthåndtakene kan du enkelt endre uttrykk på din Leander eller Linea kommode.


Kommer i flere forskjellige farger og finnes også i lær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg