torsdag 28. desember 2017

Askeskuff cinderella

Bytte av askeskuff gir renere og bedre forbrenning, lavere energiforbruk samt høyere kapasitet i toalettet. CINDERELLA - elektrisk forbrenningstoalett. Ved rødt og gult blinkende lys er askeskuffen ute av. Ny type askeskuff med flere fordeler.


Dette er den eneste versjo.

Vi har alt innen hytte og fritid segmentet. Cinderella er utrustet med et batteri som driver vifta. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Forbrenning stanses om askeskuffen ikke er i riktig posisjon. CLASSIC: Rød og gul lampe blinker.


PRISLISTE Sunwind El-dorado SE PRIS PÅ TOPPFRITID. Rene linjer og tidløst design, et lite eventyr som må oppleves.

Stor askeskuff skjult bak døren. Peisovnens skrånende fasong gjør den . Sjekk for grønt lys i kontrollpanel som indikerer at 30V . Jeg har valgt Incinolett fordi noen mente dette var mer stabilt i bruk. Mer mekanisk og ikke så mye avansert elekronikk. Hyttetorget er landets ledende leverandør av forbrenningstoaletter og leverer selvsagt også det. Standar kan tilknyttes forbrenningsluft direkte til brennkammeret utenifra, via kanal eller . Skamolx i brennkammer, askeskuff og røykuttak topp og bak.


Et forbrenningstoalett krever verken tilgang til vann eller avløp, og man slipper den ubehagelige jobben med å tømme latrinen. Enkel tømming av askeskuff. Toalettene er utad kjent for høy kvalitet og en løsning . Under forbrenningen trekkes luften ut med en vifte slik at toalettet er luktfritt.


DinSides prissjekk viser at det kan være mye å spare på å se på pris hos flere forhandlere, uansett type ovn. Ovnen leveres med røykuttak på topp og bak. Stilig peisovn med rene rene linjer og tidløst design, et lite eventyr som må oppleves.

Displayet gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. Med mulighet for friskluft-tilkobling. Ekstra stor askeskuff skjult bak døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg