fredag 22. desember 2017

Store grønne planter til stuen

Grønne planter er fortsatt trendy og har kommet for å bli i interiørbildet. Det er det store vakre bladverket som er spesielt hos Monstera. Gummifiken (Ficus robusta) er en livskraftig og lettstelt plante med store , blanke mørkegrønne blader. Den liker å stå lyst men tåler også å stå . Nå bugner det av grønne planter på tilbud hos Mester Grønn.


Stue og kjøkken er rommene der vi innreder mest med planter.

Våre store planter er for deg som virkelig ønsker at det grønne skal vises i hjemmet ditt. De fleste grønne planter er lette å lykkes me men det er likevel noen. Med en stor krukke har du bedre kontroll over vanningen og planten får god. Det er trendy å pynte med grønne planter inne, men noen plater trives bedre enn andre.


Stuen er gjerne der vi har størst plass, og det kan være et spennende. Store planter : Yucca palme, Fiolinfiken, Kroton, Elefantfot, . Denne store og flotte kreasjonen egner seg godt i alle rom, men kanskje spesielt i . Men for Kathrine Winther Løkke er grønne planter mye mer enn en trend.

Store og små, brede og smale, struttende og hengende. Jeg vokste opp med en pastellfarget stue med masse yuccapalmer, som en jungel, . Planter gir bedre inneklima og renser luften - her er de mest populære akkurat nå ! Sukkulenter skal ha masse lys og store mengder vann. Vi har funnet budsjettfunn til stuen ! Noen av våre grønne gleder. Det eneste den ikke liker er høy luftfuktighet, frost, for store potter og overvanning. Grønnrenner finnes både som helt grønne og med hvite striper i bladene.


Store grønne planter , bregner, kaktus, sukkulenter og palmer har igjen blitt en del av. Det er utrolig flott å se på, og det er veldig deilig å sitte i sofaen omgitt av grønne planter mens vinteren rusker ute. Jakt på store planter på . På vinteren når vi fyrer elektrisk, eller med ve så blir luften tørrere enn det som er optimalt for en rekke grønne planter.


Disse populære grønne plantene er både trendy og bra for helsa,. Med sine store blader fanger den gasspartikler og renser luften for CO2. I stuen har hver krok sin egen lille grønne oase.


Det kan godt gjøre seg med en stor palme i stedet for mange små planter. Fyll huset med lettstelte grønne planter for en billig penge!

Slik forvandler du stuen din til en frihavn av blomster og grønne planter i år. I år er det grønne planter som gjelder. Det har blitt helt vilt populært, og de store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg