tirsdag 19. desember 2017

Steinpanel peis

Hvor mye koster det å legge steinpanel på en peis ? Stoneart har satt opp et priseksempel som gir deg et overblikk over kostnadene. Forblending av peis og pipe med steinpanel fra Stoneart. Naturstein på peisen er rimeligere enn du tror. Modena steinpanel grå er meget egnet til forblending av pipe, brannmur, grunnmur og interiør.


Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis - og fasadebekledning.

Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert . Bruk steinpanel av naturstein og lag et flott og eksklusivt inngangsparti, en vedlikeholdsfri grunnmur, en fantastisk peis , et annerledes soverom eller rett og slett . Den egner seg godt til forblending av grunnmur og piper, peiser og brannmurer. I dag har vi forskjellige typer steinpanel , kleberstein og marmor i forhold til for 20- år siden som gjør det mye lettere å endre farge på peisen , forteller Ek . Her ser du oppbyggingen av kvadratmeter steinpanel på sekunder. Her kan du se hvor enkelt det er å montere Fasadeskifer. Abonner på vår kanal for å se flere tips.


Monter flott naturstein på vegg, fasade, pipe og peis med skiferpanel XXL ute og inne.

Peis er ikke lenger bare en varmekilde, men også et møbel. Steinpanel i naturstein med 30cm høyde får du kun hos oss. Peisen kan være alt fra en varmekilde i ett hjørne, til ett møbel som definerer hjemmet ditt. Skifer, tørrmur, steinpanel , kleberstein. Ved bruk av steinpaneler til forblending ønsker kundene et sluttresultat uten striper.


Sømløs er utviklet og patentert av. Lekkert Trollveggen skifer steinpanel til f. Vi holder på å forblende en peis med steinpanel nå. Vi fikk murer til å sette opp selve konstruksjonen, hvor vi brukte brannmursplater . Område som skal kles er en kasse rundt vedovn hvor sider. Både steinpanel og heller kan benyttes for skape et unikt utseende. Ved å kle peisen inn i vedlikeholdsfri stein kan en gammel peis bli ny igjen, og man får et . Sjøbuer i ytresogn ved fjorden og naustbygging Oppdal steinpanel og skifergolv, me har Norpeis og Varde i. Kan brukes til forblending av vegg og peis.


Rustfarge) Fra Hallingdal skilt skifer, Steinriket Hallingdal. Vi gjør pipe rehabilitering, montering peis og ovn, legging av stein panel , muring peis på bestilling. Ring oss i dag for en befaring . Tenden Mur murer peis etter ditt ønske og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg