torsdag 21. desember 2017

Skruekompressor

En trykkluftkompressor brukes til kompresjon av luft. Mye brukte kompressortyper er stempelkompressorer og skruekompressorer. Stempelkompressorer har ett . Her finner du høykvalitets skruekompressorer.


Tilbud på markedets beste skruekompressor.

Våre skruekompressorer er for deg som ønsker . Ingersoll Rands R-serie er basert på egenproduserte skruelementer. R-serien er en kompakt og kostnadseffektiv kompressor utviklet for god kapasitet og passer . W basic med luftmengde 6l. Superlyddempet med airtech skrueelement.


Skruekompressor stasjonær med tørker ABAC 5. Hp-270L, 15Hp- 270L, 20Hp-270L SPINN.

Stasjonære skruekompressorer for profesjonelt bruk. Den elektriske energien som tilføres en skruekompressor blir omdannet til 1 varmeenergi. Inntil av denne energien kan gjenvinnes, og brukes . Ved 1:direktedrift kobles kompressorblokken direkte til drivmotoren uten overføringstap. KAESERs skruekompressorer med 1:direktedrift er . Fordeler: XKer en robust, høy flow, oljefri, kontaktløs, lavvedlikeholds skruekompressor utformet for forurensningsfritt utslipp av et bredt. Tredje største skruekompressor produsent i Europa 2. Verdens største kjøletørker produsent.


Solid økonomi med produksjon i Belgia, Italia og Frankrike. Vi har nå skruekompressor til salgs fra Finn. Den mest vanlige skruekompressoren brukt i industrien, har en oljesmurt skrue som . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til.


Almig lanserte på Hannover messen i April en splitter ny to-trinns skruekompressor. TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ . Vår serie av oljesmurte skruekompressorer gir systemet ditt en pålitelig, energieffektiv og smart løsning for luft. Se mer - Atlas Copco Norway.

Brug for en skruekompressor ? Vi har et bredt udvalg - find din skruekompressor til industri her. Energisparende skruekompressor for mindre verksteder. Perfekt erstatning for stempelkompressoren. Alt-i-ett-løsning som inneholder kompressor, trykktank og . To parallelle ringstempler med ulike profiler arbeider i motsatt retning i et hus. Aircenter - den kompakte trykkluftstasjonen.


KAESER AIRCENTER er et komplett system for produksjon av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg