tirsdag 12. desember 2017

Urin lukt på bad

Sterk eller stram lukt , ofte litt søtlig, kan av og til minne litt om katteurin , . Men nå lukter der urin på badet ! Jeg vet at han som bodde her før har byttet doen , kanskje han også var plaget med urinlukt , og byttet for å få . Jeg tror romkameraten tisser i dusjen. Vond lukt rundt toalettet innlegg 16. Tisslukt av gulvflisene innlegg 29.

Flere resultater fra forum. FPForum › Hjem og utstyr › Husmorskole Bufret Lignende 19. Sterk urinlukt rundt toalettet Husmorskole. På bad bør man veskle mellom alkaliske og sure rengjøringsmiddel. De profesjonelle skal vaske . Det er mer enn én mulig årsak til at badet.


Beskrivelser som går igjen er urin , kattepiss, gammel svette. Ellers er det bad og soverom.

Han påpekte også at lukten minnet om urin. Det lukter vondt på toalettet vi har i 2. Det kan skje etter ferier når bad har stått ubrukt i lengre tid. Skulle det lukte selv om badet er i bruk daglig, så kan det være et tegn på at noe . Noen ganger ulykker kan skje på badet , spesielt når du er pottetrening barn.


Hvis du ikke legger merke til . Har flyttet til ny leilighet, og toalettet lukter stramt urin. Hvordan får jeg bort denne lukten ? Slik Jif Bad har jeg null tro på, forøvrig. Har du sjenerende urinlukt på badet kan det være lurt å vaske her.


Mange kan lure på hvorfor, men da har de kanskje ikke bodd sammen med . FJERNE LUKT FRA DO: prosent av befolkningen har irritabel tarm, noe som kan gjøre. De første tegnene på fuktskader kan avsløres nettopp ved hjelp av lukt , og er ikke noe du bør ignorere. Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Lukter det rart i boligen din?


Her er tipsene til hvordan du blir kvitt lukten. Samfunn › Helse Bufret Lignende 24.

Har til tider problemer med avskyelig lukt av urinen. Kommer som en vegg i mot meg når jeg står og tisser. Trening: 2revmatikere trener på Høienhald bad.


Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver! Tenner du en fyrstikk på badet og blåser den ut, vil svovellukten få alle andre lukter til å forsvinne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg