mandag 25. desember 2017

Kjøkkenhette for sentralavtrekk

Her finner du kjøkkenhetter som er beregnet for oppkobling i mot en sentral avtrekksvifte. Siden viften ikke er plassert i selve kjøkkenhetten , oppnås et. Her har vi samlet kjøkkenhetter og ventilatorer som kan brukes i tilknytning til fellesavtrekk. Flexit kjøkkenhette for ekstern avtrekksvifte.


Benytter avtrekksviften i sentralavtrekket. Tilkobles sentralavtrekket med ventilasjonskanal.

Slim Line kjøkkenhette 60cm. Mange har forskjellige systemer, som ofte styres fra kjøkkenhette. Sentralavtrekk (ekstern motor, gjerne med avtrekk andre våtrom i tillegg til kjøkken).


KJØKKENHETTE BRASSERIE-S MIDT HV FLEXIT. Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Funksjonsriktig modell (volumhette) med god evne til å fange opp matos, selv ved små luftmengder. Moderne kjøkkenhette med buet front og godt arbeidslys fra . Brasserie-S med midtstilt stuss er beregnet for ekstern avtrekksvifte.


Tradition-S er beregnet for ekstern avtrekksvifte.

Den er en moderne og elegant slimline innbyggingshette for overskap med minimum dybde cm. Så har vi kjøkkenhetter som er en del av et balansert ventilasjonsanlegg,. Vi leverer kjøkkenhetter tilpasset ditt ventilasjonssystem, enten det er sentralavtrekk ,. For sentralavtrekk , Rustfri.


Fritthengende kjøkkenhette med motordrevet spjeld og transformator for styring av motor i en sentralventilasjon. Beregnet for sentral avtrekk eller lignende. Vi kan levere flere typer motoriserte ventilatorer og kjøkkenhetter som passer til både ventilasjonsaggregater, avtrekksvifter for en boenhet og for sentralavtrekk. Hastighetsregulatoren på kjøkkenhetten styrer viftemotoren. Sentral avtrekk som har styrt via kjøkkenhette over kjøkkenet.


Avtrekkviften står på loftet av type villavent,. Da er viften plassert i selve kjøkkenhetten. Kjøkkenhette for sentralavtrekk. Veiledning for kjøkkenhette medfølger den enkelte type hette).


Ventilator til sentralavtrekk. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Norges ledende byggevarehus.


Har kjøpt kjøkkenhett i lik modell som den som var montert, bare nyere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg