onsdag 13. desember 2017

Velkomstdrink med prosecco

Fordel limoncelloen i glassene først. Hell så prosecco i de samme glassene. Legg i noen bringebær og eventuelt noen blader med frisk. Oppskrift poå velkomstdrink med prosecco og limoncello. Mimosa er fjerde drink i serien “enkle drinker med kun to.


Mousserande vin är en perfekt drinkingrediens.

Här är drinkar med cava eller prosecco. Samtliga recept är för drink och tar 2-minuter att . Til alle som skal kjøre bil: Dette er en kjempego alkoholfri drink ! Velkomstdrink er noe av det hyggeligste man kan få når man kommer på besøk, men. Som et alternativ til champagne kan du vurdere en god prosecco , som er. Men etter min mening er både Freixenet og Astia for søte til å passe som aperitif. Usikker på hvilken prosecco du skal velge?


Få ukens drink som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

En perfekt drink å overraske din utvalgte med enten det er for å feire morsdagen eller. En deilig drink med smak av jordbær og italiensk musserende vin – nam! Deilig drink til utpå kvelden. Prosecco 75cl (italiensk musserende vin). Det er ingenting i veien for å øve litt med en rimeligere prosecco , eller for den saks skyld en god crémant.


Tre forslag til en herlig velkomstdrink. En festlig drink som du kan servere når gjestene kommer. En ypperlig velkomstdrink som både ser fjong ut og smaker fortreffelig.


Har du ikke kreklinglikør, så kan du bruke solbær- eller bjørnebærlikør, . Perfekt drink med smak av klementin som imponerer gjestene. Topp det hele med avkjølt prosecco , pynt gjerne med en klementinskive og . En sprudlende og fargerik velkomstdrink med smak av jul. Ha i alkoholfri musserende, prosecco , cava eller champagne alt etter smak.


These refreshing prosecco cocktails are perfect for enjoying on warm days. Best of all, you can make them with store-cupboard staples. Dette er en drink fra Nord-Italia og består av Aperol, prosecco , sodavann, isbiter og appelsinskiver (eller grønne oliven).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg