mandag 11. desember 2017

Konkurranse oppussing

Bohus har en ny blogg, og i den forbindelse har de en konkurranse. Om du har et stygt rom, kan du sende . Vinn i en konkurranse i kategorien Hus og hage. Se liste med mange konkurranser!


Vi er med som samarbeidspartner i Radio Metro sin konkurranse Garantert Oppgradert! Sjekk linken og bli med i konkurransen.

Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. For å vinne en gratis oppussing har vi her samlet konkurranser på nett. Akkurat nå er det ingen konkurranse med premie oppussing. Oppussing kan være dyrt, men frykt ikke, Radio Metro i samarbeid med Byggmax har løsningen!


Hovedvinneren av Garantert oppgradert får 100. En heldig vinner får oppussing med Otto og hans dyktige team til en verdi av hele million kroner! Delta i konkurransen på våre messer.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hos Obs BYGG får du det du trenger til oppussing (Foto: Anne Lise Norheim).

Et lite hint når du skal delta i konkurransen : Sparebanken Vest har ca 273. Boliglynkurs i Knarvik tor. Derfor utlyser firmaet nå en konkurranse hvor nettopp du kan bli den heldige vinner av en premie til en verdi av 50. Det er på tide med en oppussing , med andre ord.


Premien i konkurransen er nemlig baderomsmaterialer til en verdi av 70. Vi har hatt en konkurranse de siste ukene hvor du har hatt sjansen til å få oppleve alt dette, og vi er utrolig glade for å se at det er så mange der ute som har lyst . Vinneren av oppussing av bad til en verdi av 250. Med nystartet nettbutikk må vi ha en stor konkurranse.


Nå har det fått helt ny stil. Se den utrolige forandringen i dette bidraget til vår før- og etter- konkurranse ! Det spiller ingen rolle hvilken stil du sverger til, om du . Vi har verdens beste arbeidslag, smiler nytilsatt hotelldirektør Lars Kristian Amundsen på Fornebu. Nå pusser de opp for millioner. Skal du bruke sommerferien på oppussingen er det smart å tenke peis allerede nå. Konkurranse : Har du Norges lekreste bad?


Som så mange vet kan oppussing by på en hel del overraskelser, både gode og dårlige. Dette er den nye filmen Norske byggeklosser et herlig eksempel på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg