fredag 15. desember 2017

Stell av grønne planter

Stelletipsene ovenfor er generelle for grønne planter , men stelletipsene for de ulike plantene kan variere noe. Her er litt mer informasjon om stell av ulike grønne. Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever lite stell.


Her er et utvalg av grønne planter som både er lettstelte og dekorative: . Finn Schjøll forteller deg hvordan du kan stelle de grønne plantene dine. Følger du hans råd vil du ha glede av plantene dine lenger.

Grønne planter er trendy som aldri før! Ikke bare er de dekorative og stemningsskapende, grønne skjønnheter gjør også inneklimaet sunnere. Du behøver ikke ha så veldig grønne fingre for klare å ta vare på en grønn plante. For grønne planter trenger som regel ikke å vannes like . Men for Kathrine Winther Løkke er grønne planter mye mer enn en trend. Våre lettstelte planter kan du vanne sjelden og de krever ikke regelmessig beskjæring.


Blomstrende planter trenger generelt mer vann enn grønne planter , dette gjelder også orkidéer. Den tiden de er uten blomst og hviler kan du .

NASAs ti-på-topp- liste over grønne planter med gode egenskaper når det gjelder luftrensing, luftfuktighet, stell og vedlikehold. Det er trendy å innrede med store, grønne planter. Her er tipsene som får plantene til å overleve om vinteren. Interiør, trender, planter. Velg en kraftig grønn plante i en potte av litt stor størrelse, råder vi i. Hvordan lykkes du med å få frodige, grønne planter , unngå for mye vanning og lite lys.


Stueplanter trenger nok lys, skygge og vann for å leve lenge. Her er seks grønne inneplanter som er lettstelte og enkle å holde i live. Det finnes grønne planter som er både lettstelte og tidsriktige. Alt om planter , blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Mye for at den er ekstremt tørketålende og krever lite stell.


GRØNNE PLANTER : Har du heller ikke så veldig grønne fingre? Hvis du ønsker å ha grønne planter andre steder i huset enn rett ved et vindu, må du bruke ekstra plantelys. Her er plantene det er så pg si umulig å ta livet av.


Plantelyset Bittergurka fra Ikea . Tips til stell av planter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg