tirsdag 17. januar 2017

Avløp vaskemaskin i vegg

Plassering av vann og avløp for vaskemaskin. Ser for meg eller 50mm rør som kommer ut av veggen. Det er ikke noe avløpsrør i gulvet, det stikker en tut ut av veggen med utvendige gjenger istedet.


En avløpslange fra vaskemaskin er da aldri . Montere vaskemaskin - avløpsrør - Hus, hage og oppussing.

Legge tilrette for vaskemaskin - Hus, hage og oppussing. Midtdel kan taes ut for å gi plass til avløpsrør fra f. Brukes til å koble vaskemaskinen til avløpssys. MM PP Smartline vaskemaskintrakt FORKROMMET. Purus har et komplett sortiment for utløp fra oppvask- og vaskemaskin.


Fra venstre (fra veggen ) har jeg et 60-skap hvor jeg skal ha vask, så et vanlig 60- skap. Har ikke så mye greie på dette men det ligger vel en vannlås av noe slag litt lenger ned i røret som er montert på veggen bak vaskemaskinen ? Har en vaskemaskin som er koblet til ett veggavløp.

Helt vanlig standard saker. Har en kondens tørketrommel som jeg har lyst til å koble på . Boret eller spikret i veggen ? Skjulte rør i vegg , kan være vanskelig å sjekke. I såfall må veggen brytes opp, noe man ikke gjør uten at det er helt . Vaskemaskinavløp med innebygget vannlås, Faluplast. For tilkobling av vaskemaskin. Koble oppvaskmaskinens avløpsrør til vannlåsen i samsvar med.


Kan du egentlig montere vaskemaskinen selv? DETTE KAN DU GJØRE: Du kan fint koble til vann og avløp på vaskemaskinen din selv. Planlegging av avløpsrør er omtalt i BVN 42.


For å lese mer må du logge inn eller kjøpe tilgang. Kjøp abonnement på Våtromsnormen. Avløp til vaskemaskin må også flyttes fra gulv til inn i vegg.


Tilpasse rør til vannlås, tilførsel og avløp for oppvaskmaskin. Skal flyttes til motsatte vegg , og nytt avløp og vann skal legges i gulvet til motsatte siden, en større . Sanivite plassert i bod med vaskemaskin og utslagsvask.

Med en enkel pumpe kan man lett flytte vaskemaskinen til et annet rom uten avløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg