onsdag 25. januar 2017

Tett hullet i pipa

Da hullet ikke skal brukes, må den gamle røykrør-innføringen fjernes. Den er for mange år siden murt fast i . Når det ikke lenger er behov for vedovnen, er det lett å slette alle sporene etter den. I løpet av et par timer kan hullet i pipa mures igjen.


Men har ikke planer om å kjøpe ny med det første, så nå er det et hull i muren som jeg må tette igjen.

Lure på va en må gjør når en tar vekk en ovn, tenker på tetting av hullet som er i pipa ere det noe spesielt. I del forbindelse lurer jeg på hvordan man tetter det gammle hullet , og hvem kan utføre jobben ? Det som nå står igjen er et stort hull i pipen etter at vi fjernet røykrøret. Når en ovn byttes ut, må hullet der røykrøret gikk inn i pipa tettes hvis det ikke passer til røykrøret på den nye ovnen. Hei Har fjernet en klebersteinspeis, og lurer på hvordan jeg skal få tettet hullet i pipa.


Hull etter røykrør i pipa innlegg 16. Så velger man en midlertidig løsning ved å tette hullet med steinull – eller som i.

Om plastposer i pipa er uvanlig, er hull i pipa ganske vanlig å . Skal du ta nytt hull i pipa så prøv å berge det du borrer ut og sett inn det. Sementbasert tørrmørtel med høy. Nettbutikk ovn, pipe peis, Peisutstyr.


Har revet og fjernet en gammel peis. Vil ha hjelp til å tette gammelt hull. Pipa er av Leca, og med innerrør.


For meg ser det ut som innerrøret . Få tilbud fra flere leverandører fra Klavestadhaugen. I ei pipe i en bygård ved Bislet i Oslo, fant han åtte feil før kameraet nådde. Hva skal jeg bruke til å tette hullet etter at jeg fjerner en vedovn(peis?)? Denne er på samme pipe som den ovnen du skal fjerne? Icopal pipe er tillatt montert med to vanger inntil brennbart.


Sømbor tett med hull og fjern. Leca Venti Pipe er et “lukket” system.

Fremgangsmåten er den samme som ved oppføring av ettløps Leca Pipe. Bor tett med hull og fjern utboret bit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg