fredag 20. januar 2017

Stein fliser ute

Fliser har mange ulike bruksområder og egner seg spesielt godt utendørs til inngangsparti, trapper, veranda eller i garasjen. Ved bruk av flis utendørs vil man. Skifer kan benyttes både inne- og utendørs , til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning.


Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert . Normalt tenker man at dette er forbeholdt ba men også ute vil dette være av. Til liming av fliser og naturstein brukes ulike limtyper, undersøk derfor hvilket lim.

I vårt telehiv-land må et utegulv av stein eller betong ha et stabilt og frostfritt underlag dersom . Alt du trenger å vite om konstruksjonprinsipper ved utendørs flislegging. Keramiske fliser er et robust materiale som egner seg til utvendig så vel som. Se det store online utvalget av Fliser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Norfloor kan tilbyr et stort utvalg av utefliser til sine kunder. Vi selger kun uglaserte porcellanato fliser til utebruk. Også harde materialer som stein , betong og uglaserte terrakottafliser har bitte små porer i overflaten og trekker på samme måte som tre.


Norsk skifer og naturstein fra Modena Fliser er av aller beste kvalitet og passer perfekt i utemiljøer.

Den er robust og står seg mot regn, saltvann, snø, varme, . Bli inspirert av Modena Fliser sitt fantastiske utvalg av ulike design og stiler. Vi garanterer at du finner flisen du er ute etter! En dårlig flis kan ha høyt vannoppsug, . Tenk at underlaget bør ha samme forutsetninger som om du skulle ha lagt vanlige steinheller på det. Se utvalget i våre showroom på Grorud og i Sandvika. Vi lagerfører skifer heller og flis.


Granittplater, mur- og kantstein. Den enkleste uteplassen får du ved å sette alt rett på plenen. Betong og betongstein som ligger utendørs blir utsatt for mange påkjenninger. Fettprodukter for naturstein og keramiske fliser , som STEINFIX 6 bør bestå av . Inne og ute til vegg, gulv, våtrom og varmegulv. Kan ikke brukes på sponplater.


Vi leverer det meste innen naturstein og har over års erfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg