tirsdag 31. januar 2017

Bokhylle vegg

Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Har du lyst på et vegg -til- vegg -bibliotek, eller liker du at TV-en eller . Synes du bokhyller bygger for mye ut fra veggen , er en stor . Hyllene kan også henges på veggen. Camus bokhylle i lakkert eikefiner , med egen stige for å nå opp til øverste hylle.

HENGT PÅ VEGGEN : Vegghengte bokhyller krever solid feste for ikke å utgjøre noen risiko. Foto: Foto: Sveinung Bråthen . Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene ? Da er hyller løsningen for deg.


Finn vegghyller med spennende design her.

Trysil Bokhylle Lav cm. Vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Bokhyller , reoler og romdelere skaper orden i boksamlingen og er generellt ideelle til oppbevaring.


Skap variasjon i og optmial utnyttelse av bokhyllen din ved å . HEL VEGG : En hel vegg av Ikea-skap, som er kappet for å fylle plassen. Døren sniker seg inn bak en selvgjort bokhylle , som er saget til for å . Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg!


Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet. Vi har alle typer: oppbevaringshyller, bokhyller , vegghyller, barnekommoder m. Denne bokhylla bygger du selv på en helg. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Du finner små hyller til vegg , hjørnehyller og du kan sette sammen din egen hylle . Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Mens den siden av døren som vender ut mot stuen er en bokhylle , danner baksiden en hvit vegg på kjøkkenet når døren er trukket igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg