søndag 29. januar 2017

Læringsstrategier i skolen

Læringsstrategier er framgangsmåter elevene bruker for å organisere egen læring. De elevene som kan bruke læringsstrategier fleksibelt og aktivt, vil lettere kunne tilegne seg ny kunnskap, også når skolens undervisning er over. Planen er laget på bakgrunn av arbeid på egen skole og supplert med gode . At vide hvad man ikke ved- er og en slags allvidenhed”! Sammen skaper vi kunnskap for.


Gjennom forpliktelsene som ligger i prinsipper for opplæringa i Kunnskapsløftet har vi fått fokus på læringsstrategier.

I Læringsplakaten står det bl. Hva er læringsstrategier , og hvordan kan det hjelpe barnet ditt til å lære matematikk på en bedre måte? På Birkeland skole har vi laget en plan over strategier som elevene skal lære i løpet av . Lesestrategiene kan hjelpe eleven til å bli en bedre leser. Levanger omkring innføring av læringsstrategier i skolen.


Ei gruppe fra barnehagene ble satt ned for å arbeide . Ringstabekk skole er en innovativ skole i et moderne bygg. Elevene skal i løpet av skolegangen bli kjent med ulike læringsstrategier slik at de etter hvert selv . Oppgaven tar også for seg hvordan elever i den videregående skole tar i bruk læringsstrategier , og om det skjer en endring i elevenes bruk av strategier etter et.

Det er blitt hevdet, med bakgrunn i internasjonale komparative undersøkelser, at norske elever mangler læringsstrategier. Venndiagram, tankekart, nett, vøl, brettebok, begrepsinnlæring, friformkart, styrkenotat,. Skolene i Lebesby kommune. Alle lærer kurses i bruk av læringsstrategier i undervisningen.


Gerd Fredheim har vært vår faste kursholder gjennom flere år. Dybdelæring gjennom arbeid med selvregulering og læringsstrategier. I framtidens skole vil kritisk tenkning, metakognisjon og fagovergripende kompetanser . Hedmark som vil lede prosjektet og gjennomføre utviklingsarbeidet og forskningen for. Lærer i utvikling - læringsstrategier , læringsledelse og selvregulert læring i naturfag - En undersøkelse i to klasser i naturfag i videregående skole. Det finnes mange ulike læringsstrategier som blir brukt i forbindelse med skolegang og studier.


Hvordan arbeider dere med læringsstrategier på din skole ? Læring i framtidens skole - bruk av ulike læringsstrategier. Minstestandard læringsstrategier. Hvorfor læringsstrategier ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg