tirsdag 24. januar 2017

Eksosslange båt

Eksosslange Spiralarmert oljebeskyttet gummislange. Meget fleksibel og smidig. Godkjent hos ISO, Lloyd og RINA. Gasser og tørr eksos i biler, busser og båter.


Beskyttelsesslange for høy utvendig temperatur.

Jeg driver å monterer en Eberspächer D3lC comapct i båten. Jeg har prøvd en aluminiumsslange men den lekker i overalt når den . Fleksibel eksosslange og kjøling av eksos ? Eksos-slange , er noen lettere å bøye en andre ? Temperatur eksos slange - Båtforumet - baatplassen. Lekkasje ved eksosslange , - ønsker info og tips innlegg 26.


Flere resultater fra baatplassen. Marine eksos slanger - Vangbo AS vangbo.

Det anbefales å bruke stk. T-bolt klemmer på hver skjøt, for tett og sikker montasje. Eksos - og kjølevannslange for båter opptil meter.


Kan også brukes som påfyllingsslange for bensin og diesel. Mål (LxBxH): 640x200x400mm Slange. Universal bøyelig eksosslange. Tåler vibrasjoner meget bra. Maks aromatisk innhold:.


Trebåten Bjarne Ellebye - BÅT EKSOSSLANGE MM. Spesialprodusert for overgang på eksos , 48kr. EastyStart Web - App til bil og båt.


HALYARD har perfeksjonert kunsten å redusere støy i båter. Tilbud så lenge lagret rekker. Eksos slange med forsterket gummi og dobbel spunnet wire. MARINE DIESEL EKSOS SLANGE.


Den fåes i både forsinket og rustfritt stål.

Skjøtestykke for eksosslange 28mm. Biltema påstår at den tåler. Benyttes for å skjøte to 28mm eksosslanger.


Slangene føres til merket midt på skjøtestykket og tettes og sikres med . Hei Jeg har tidligere laget en tråd her : Fjerning av rust i motormen jeg undrer på hvordan dette kan ha kommer vann inn i motoren egentlig så . De fleste båter har et instrument som viser temperaturen på motorens kjølevann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg