torsdag 19. januar 2017

Kildesortering uttrekkbar

Ekoline kildesorteringssystem fra Imperial Engros har to avfallsdunker med uttrekkbar stålskinne og plastlokk. Uttrekkbar kildesortering. Sorterer etter: Relevans . Kildesortering sidemontert.


Dimensjon: Høyde 320mm Bredde 280mm Dybde 455mm.

Produktinformasjon: Venstre eller . Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Finn ut mer om kildesortering der . For komposterbart avfall, resirkuler.


Med Intras EKKOkildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk. Alle beholdere monteres i. Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov.

Vaskemiddelhylle, uttrekkbar. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Gjør kildesortering enklere med riktig utstyr. Vi har kildesorteringssytemer, beholdere og bokser så det blir lettere for deg å være miljøvennlig.


De store beholderne går på en uttrekkbar skinne som gjør det lett å dra dem ut. EkoLine kildesortering uttrekkbar. Passer i 300mm skap bredde. TANK med to store uttrekkbare avfallsbeholdere, med volum på liter hver, i tillegg har den en uttrekkbar hylle på toppen.


Populært i kontorlandskap og andre miljøer for kildesortering. Supert for sesongoppbevaring og kildesortering. Ubrukt, selges grunnet feil mål. Innpakning følger me har kvittering.


Se Kjøkkenarmaturer og finn et stort sortiment fra Grohe på BilligVVS. Intra har enkle og praktiske løsninger for kildesortering hvor beholderne i soli miljøvennlig. Se ulike løsninger for kildesortering her.

Mangler: uttrekkbar Avfallssortering - Buildor. Vi merker et økt fokus på kildesortering i takt med at kommunene setter. Leveranstid: 2-hverdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg