tirsdag 24. januar 2017

Sugekopp knagg

Ting har sugekopper til ba både knagger og tannbørsteholdere. Sugekoppen kan festes på. Festlige knagger til håndkle eller badekåpen. Festes enkelt med sugekopp.


Kommer i fire ulike varianter. Laget av sinkbelagt stål som er slitesterkt og motstår rust.

BADEROMSKNAGGER: Ikke alle knagger til badet trenger du å. Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Velg mellom enkle eller doble kroker,. Massevis av praktiske kroker og knagger til barneklærne, som jo flyter rundt på barnerommet.


Lekre varianter med barnevennlige motiver - og rimelige priser! Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Pris (synkende), Mest besøkt.

Perfekt til håndklær, klær o. Sommerfuglknagg med sugekopp 7xcm. Vipp sugekopp - knagg , stk. Designstjerner fører hele vareutvalget til Vipp. Velkommen inn for en titt! Krok med sugekopp fra Frost -Akkurat der du vil uten å borre.


Det er enkelt å montere den på alle jevne overflater – selv i dusjen – og henge opp ting, som . Opphengskrok sugekopp plastikk stk KAMPA - stk hvite opphengskroker med sugekopper. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Knaggrekker aluminium knagger. Duck (tror jeg det er), samme konsept som saape selger iallefall knagger med sugekopp pluss . Hudson knaggrekke knagger. Bufret Elegant og rustfri dobbelknagg som festes med en kraftig sugekopp. Gjennomsiktig sugekopp og rustfri knagg.


Sitter som bare det, og ser ok ut også. Vest-Agder, Vestfol Østfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg