fredag 17. juli 2015

Purus vattenlås golvbrunn

När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Välj ett NOOD vattenlås med luktstopp om det finns risk att vattenlåset torkar ut. För Purusbrunnar med sildimension Ø2mm dvs Bigg och Heavy som spygatt.


Purus brunn om du behöver byta den! Bolja har ett vattenlås med 90 .

Hittar du ej den du söker kontakta oss på e-post . Vi erbjuder ett brett sortiment av golvbrunnar från PURUS. Brunnen, sil och vattenlås är av rostfritt stål. Min fundering är dock, kan jag få loss vattenlåset på en sådan här brunn?


Jafo Mekaniskt Luktstopp i golvbrunn med pungv,lås Grå. En lätt urtagbar och lättrensad vattenlåsinsats gör att den nya brunnen blir extra lätt att hålla ren. Vissa delar så som silar och vattenlås finns fortfarande.

Golvbrunn med samma inbyggnadsmått som gamla revoltbrunnarna. Klämring , plast sil och vattenlås ingår som standard. Funktion: Till golvbrunn Våke. Den förstnämnda har större kapacitet. Levereras med rostfritt vattenlås och . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . Av PP-plast för klinker- och plastgolv.


Med lyftbart vattenlås i nytt förbättrat utförande. Jag har försökt klura ut hur jag öppnar min golvbrunn i badrummet så man kan rensa bort. GOLVBRUNN VERTIKALT UTLOPP, 50.


PURUS är medlem i Kakelföreningen och Golvbranschens riksorganisation. Montering i träbjälklag med PURUSPLATTA 300. PURUS golvbrunn så passar ett antal olika vattenlås - insatser i de mest vanliga brunnarna. S- serie Oden och Brage kan förses med NOOD vattenlås som tillbehör.


Bilden visar både tratt och kopp till vattenlås i golvbrunn. Vattenlåsinsats PURUS Tyr av PP-plast till golvbrunn PURUS Rot.

Kan delas, rensas och diskas. Urtagbar vattenlås insats. Av PP med vattenlås , sil, klämring och skyddslock.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg