onsdag 15. juli 2015

Fiskerestaurant i haugesund

Beste fiskerestauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder som serverer sjømat i Haugesun og søk etter pris, . Beste restauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av. Her kan du se restauranter i Haugesund som serverer fisk og skalldyr mat. Spennende restaurant midt i hjertet av Haugesund med et flott utvalg spennende.


Med en fristende og variert meny med innslag av lokale mat tradisjoner, sjømat og kjøttretter er Naustet Spiseri et fortrukket restaurant valg i Haugesund.

Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Inventum Gruppen driver en rekke restauranter og utesteder i Haugesund. Vi leverer også totalpakker til eventer og catering.


Vi har over års erfaring og lever . Some images are still being loade please cancel the print . Dette er bare noe av de arrangementene Haugesund kan by på. Resturanten ligger sentralt på indre kai i Haugesund og eies og drives av herr og fru Brakstad etter mange års erfaring i resturantbransjen. Smedasundet finner du en koselig og intim Egon- restaurant.

Her er Haugesunds beste spisesteder. Romantisk og innbydende restaurant med ulike rom som skaper en intim atmosfære. Før han begynte å jobbe hos Fiskarbonden jobbet han på Big Horn Steakhouse i Haugesund.


Jeg har jobbet mest i Tyrkia, men jeg har nok . Lofoten Fiskerestaurant , Oslo Havsmak . Den ligger helt inne i det særegne miljøet som utgjør Kystkultursenteret i Vågen. På Sumo vil du alltid finne den samme menyen med et bredt utvalg av sushi og asiatisk mat med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du . I Haugesund holder Lothes koken med gode smaker, imponerende kontroll og koselig atmosfære. Du kan kontakte oss alle hverdager mellom kl.


Kontaktinformasjon for To Glass Restaurant Haugesund , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Restaurant Paparazzi er en trendy og uformell restaurant midt på Tønsberg Brygge. Vi lager kun mat på de beste råvarer med teknikker fra hele verden!


Sjøstue nr som idag er Enhjørningen Fiskerestaurant ligger i det tradisjonsrike bryggekvartalet fra Hansa-tiden i Bergen. Navnet Enhjørningen nevnes første . Med kredittkort fra Remember har du muligheten til å spare penger på restaurant og hotellbesøk rundt om i Norge. Hvorfor ikke sørge for at det man kan ha de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg