fredag 24. juli 2015

Sandblåsing av bil

Sandblåsing er nødvendig om bilen din ikke har fått ordentlig rustbehandling. Det finnes dessverre mange misforståelser når det gjelder rustskader. Tørrisblåsing - sandblåsing - marmorblåsing - sodablasting, damprens. Vi sandblåser mer enn bare synlig rust, det er også zinkslipp, løs masse under bilen , som skjuler rustdannelser.


Har fått litt overflaterust på bilen min. Tenkte først å bare pusse med sandpapir og så smøre med .

Fjerne rust, sandblåsing ? Punkt-) Sandblåser problemer. Hvis det er Rust angrep på bilen anbefaler vi å utbedre dette med sandblåsing og tokomponents primer. Dette er noe vi typisk kan se på en bil som er 3-5år . Vi utfører sandblåsing av alle typer!


Her prøveblåser vi en bakluke til en Boble med Natrium 2sodablast. Tester hvor effektivt sodablasting. Det er en forutsetning for å få en god behandling at bilen vaskes.

Den vaskes med varmt vann på rundt grader, så all skitt og salt fjernes. Hvor mye tar et firma for dette? Hadde vært kjekt å kunne sandblåst hele bilen under for så å behandlet den slik at det var null overfalterust . Vi ved Otterbeck Bil og karosseri . Sodablåser for skånsom sandblåsing av ømfintlige flater som dørpaneler, panser. Tradisjonell antirustbehandling kan utføres på en helt ny bil.


Så lar vi bilen tørke over natten og sandblåser bort rusten. Sprøyteprosessen kan deles i to, en innvendig behandling og en utvendig. En kan bruke mye penger på sandblåsing som får sand til og ofte ende opp mange plasser der sand ikke burde vere på en bil. Med Fluid Film behandling . Kan være behjelpelig med frakt av biler og annet til og fra verkstedet.


Vis produkter i kategorien: Sandblåsing. Det gjør at bilen fortsetter å ruste dersom du sprøyter antiruststoff rett oppå rusten. Derfor er det viktig å sandblåse bort rusten.


Tenker på å kjøpe sandblåser til hjemmebruk. Dersom stålplatene i bilen ikkje er gjennomrusta, er det andre måtar å fjerna rusta på. Bransjer: Biler og kjøretøy , Bilverksteder , Agenturer . Jeg har fått sandblåst kjølen på seilbåten min ca opp forbi kjølen på skroget.

I alt vil jeg tenke en lengde som ikke er lengre enn fot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg