torsdag 16. juli 2015

Joti sluk forhøyningsring montering

Boligsluk i plast - Tilbehør. A- sluket egner seg ikke for direkte nedfelling i trebjelkelagsgulv pga. Fast forhøyning = mm på K, KS, A- sluk og ATP. Forhøyningsringen festes med skruer i de forsenkede hullene.


Høydemål for L- sluk i parentes. Monteringsanvisning for JOTIs kappbare forhøyninger. Når denne førhøyningsringen er . Jeg skal montere JOTI K sluk i bjelkelag med spon oppå som deretter. Til forhøyning av gulvsluk når sluket er montert for lavt. Med Purus Corner kan du plassere sluket i hjørnet.


JOTI FORHØYNING F-200: Er en helstøpt forhøyningsring i PP-plast for forhøyning av gulvsluk der sluk er montert for lavt eller ved forhøyning av eksisterende . Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket økes. PILI Cutter er et verktøy for kutting av rør ved montering av PILI sluk i betonggulv. Innfestingen er eksentrisk justerbar, det er mulighet for å rette evt. Sluket ble vistnok heller ikke montert forskriftsmessig da det ikke ble montert med.


Rist til A-, K- og L- sluk. Slukmontering (avstander, godkjent montering ). Leverandørens artikkelnummer. F-1er en to-delt, kappbar forhøyningsring i. PP- plast for forhøyning av gulvsluk der sluk er montert for lavt eller ved forhøyning . Joti forhøyningsring montering. Sammenlign tilbud på Annet VVS montering klemring i kategorien Annet VVS fra en rekke nettbutikker.


Faluplast Falu Flexisluk forhøyningsring - mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg