onsdag 22. juli 2015

Krav til våtrom 2017

Hvordan oppfyller man kravene i byggteknisk forskrift? Krav til våtrom i byggteknisk forskrift (TEK17). Del I: Rom og dokumentasjon. TEK17: Nå stilles det krav til fall mot sluk. Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med krav om at.


To oppdaterte blader beskriver kravene i forskriften og gir forslag til løsninger som oppfyller kravene : BVN 20.

Byggebransjens våtromsnorm viser løsninger som oppfyller kravene i regelverket. Det er krav til at elektriske arbeider kun kan utføres av elektriker, sier. Det stilles altså relativt klare krav og retningslinjer til prosjektering og. Fagrådet for våtrom satt opp en sjekkliste for . Kanskje alt blir bedre når TEKblir TEKog trer i kraft fra 1. I våtrom skal følgende minst være oppfylt: a) Rommet skal ha sluk.


Gulv skal ha tilstrekkelig fall til sluk slik at bruksvann ledes bort. Veiledning til annet ledd .

Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk. Les også: Oppkant- og tilgjengelighetskrav krasjer. Dersom du skal pusse opp et eksisterende bad eller våtrom , er disse arbeidene ikke lenger søknadspliktige, og man kan i. Når slår kravet om livsløpsstandard inn ved oppussing? Den preaksepterte ytelsen som DiBK publiserte 1. Kravene til dokumentasjon er også tydeliggjort. Begrepet verifikasjon er fjernet og . Ett år etter at kommunalminister Liv Signe Navarsete (Sp) innførte søknadsplikt og krav om ansvarshavende for våtrom , snur hun og opphever . Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner.


Dette følger av forskrift om tekniske krav til byggverk av 1. Forskrift om tekniske krav til byggverk (ByggTeknisk forskrift) . Det er også tydeliggjort krav til fall på gulvet i våtrom. For å være sikker på at normen blir overholdt kreves det både teknisk forståelse og . Våtrom og rom med vanninstallasjoner. Selv om myndighetene ikke har lagt frem krav om vanntetting av våtrom , er forsikringsselskapene klare på hva slags skader de vil erstatte.


Målet er å heve kvaliteten på våtrom med hensyn til . TEK med tilhørende veiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg