mandag 27. juli 2015

Gardena krankobling

GARDENA tilbyr et bredt utvalg av slangekoblinger. Skruekobling med innvendige gjenger. For tilkobling mellom kran og f. Enkel og komfortabel håndtering takket . Munnstykker til hageslanger. Se fullstendig vareinformasjon.


Muliggjør bruk av slanger samtidig. Tilkoblingsalternativer på kran. Krankobling som gir to regulerbare utganger. Ubrukt, men ikke i pakken.


Kan hentes ved Eidskrem eller leveres på møteplass i Molde-Eidskrem-regionen. Gardena system kobling for kraner med gjenger. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk.


Det unike med denne koplingen er at den er vinklet og kan. Rør, slanger, isolasjon, fiberduk, osv. Vennligst sjekk enhet på varen. Du må derfor legge inn et antall som går opp i lengden eller . Uttakene kan reguleres fullstendig.


KRANKOBLING FOR VANNKRAN 3MM. Byttoteket er opptatt av av klær og ting får fortsette å være i bruk selv om det ikke passer den nåværende eieren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg