fredag 24. juli 2015

Tett toalett papir

Når toalettet er tett er gode råd dyre, men i denne artikkelen skal du. Det kan også være lurt å gi papiret litt tid til det løser seg opp av seg selv. Det finnes mange grunner til at doen er tett.


Noen bruker den som søppelkasse, mens andre har vært så uheldige at noe har falt i do uten at det . Himmel, hvordan ordner man en tett do?

Herregu hva skal jeg gjøre? Har ikke anledning til å dra til butikken for å kjøpe noe . Bruker dere lambi eller vanlig billig do papir ? Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Selv et nytt røropplegg går tett om du bruker toalettet som avfallsbøtte for q-tips,. Er det for eksempel brukt for mye papir , kan dette løse seg opp ved at vann . Doen er tett - jeg trekker ne hele skålen fyller seg med vann, så renner det sakte ned igjen, men papiret går ikke ned!


Jeg har et relativt gammelt toalett som blir veldig fort tett om man bruker bittelitt for mye papir.

Nå er det slik at når man drar ne fylles det opp . Ungen fylte opp toalettet med dopapir og skylte ne osv. Til deg som aldri har tett wc - Hus og hage innlegg 21. Blokkert do - Hus og hage innlegg 13.


Bufret Ja, noen sier også: potta vår er tett ! Prøv aller først å trekke ned flere ganger. Ofte siger vannet unna, og papir etc ligger igjen. Prøver å pumpe der, men det er for mye motstand.


Har brukt vanlig toalettpapir og kun bimmelim, ikke bommelom. Nå flyter det snart over med . Toalettproblemer - elektrisk pumpetoalett - tett eller. Tett dass - avløpsåpner innlegg 4. Når sluket går tett , kan det være en idé å prøve seg med en manuell avløpspumpe i gummi, som man kanskje kjenner best fra tegneserier.


Både Q-tips, tørkepapir , maling og matolje kan nemlig skape komplikasjoner i rørene til toalettet ditt, og i verste fall blir det så tett at du må ringe . De ringer rørlegger fordi toalettet er tett. Selv annet papir enn toalettpapir kan føre til trøbbel. Dette av den enkle grunnen at tørkepapir ble kastet i do, sier han.

Hvis du opplever at toalettet blir tett , mener Messiha at du kan prøve å ta . Tre en pose over handa, grip tak i papiret og vreng posen over. Når du kaster ting som våtservietter, q-tips eller fett i toalettet, bidrar. Det samme gjelder de miljøvennlige engangsserviettene og miljøvennlig toalettpapir.


Et godt tegn på at rørene begynner å gå tett , er hvis vannet renner . Når et toalett spyler sakte ned eller virker helt tett , kan det skyldes to ting. Fett i stekepannen fjerner du med tørkepapir og kaster sammen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg